Hvordan starte for deg selv uten å risikere hus og hjem

Hva om du kunne starte din egen bedrift nesten uten startkapital og risiko? Det kan du! Hør på denne podcasten!

Les også: Du trenger ikke å si opp jobben – Prøv deg som hobbygünder først

Foruten om å planlegge ihjel en idé, er kanskje mangel på startkapital og frykten for å feile ofte noen av de store bremsene for å starte eget selskap og prøve å tjene penger på en god idé, men hva om du fikk muligheten til å prøve uten å måtte risikere mer enn en liten dagslønn?

Det kan høres for godt ut til å være sant, og det er ikke veldig rart. Vi er så vant med å høre at det å starte et selskap krever masse tid, masse penger (og da gjerne masse gjeld) og innebærer stor risiko (pantsette huset?). Vi har lært at vi må beregne oss på å bruke mye penger de første årene, for så å håpe å endelig gå i pluss etter 2-3 kanskje 4-5 år! Men det trenger ikke lenger å være slik.

Les også: 6 veldig gode grunner til å starte egen blogg og skrive om lidenskapen din

Med internettet i fanget kan du i løpet av én kveld starte en nettside til bare noen hundrelapper. Fra nettsiden kan du gå i gang med en gang å selge dine tjenester uten annen risiko enn å tape de hundrelappene du brukte på nettsiden. Thats it!

På en måte har jeg allerede gjort dette i en veldig liten skala. Selvom jeg ikke selger tjenester eller produkter (enda?) på nettsidene mine, så tjener jeg penger på å gjøre det jeg elsker, nemlig å skrive og dele mine tanker, kunnskap og erfaringer med andre. På Aksjebloggen gikk jeg inn med noen hundrelapper, lagde en blogg på én kveld og begynte å tjene penger bare et par uker senere. Det var vel kanskje dette som åpnet øynene mine for hvilke muligheter som finnes der ute.

Det er en helt ny måte å tenke foretning på som gir deg muligheten til å utnytte potensialet i internettet rett fra godstolen hjemme. Det krever fortsatt vanvittig med arbeid om du virkelig vil lykkes, men du slipper den store økonomiske risikoen ved å ikke lykkes. Så du kan prøve om att og om att og om att – helt til det går!

Hør podcasten her:

Her kan du høre podcasten hvor «The Mad Fientist» intervjuer Alan, mannen bak PopUp Business Schools. Alan har hjulpet utallige mennesker med å starte eget selskap basert på hva de elsker å gjøre og det uten startkapital og risiko.

I intervjuer vil du få høre mer om hvordan han mener at du kan starte for deg selv uten å måtte risikere hus og hjem. Hør her:


Skroll til toppen