Tim Ferris – Slik lurer du deg selv til å slutte å prokrastinere

Tim Ferris deler sine beste råd om hvordan du kan slutte å prokrastinere og komme i gang med det du skal og vil for å nå dine mål!

Les også: Når du har så mye viktig å gjøre at du gjør noe helt annet istedet

Av og til hoper det seg rett og slett litt hopp. Mange små oppgaver, blir til et stort overveldende fjell som må bestiges. Men istedet for å begynne å klatre er det mye mer behagelig å snu ryggen til hele fjellet og gjøre noe helt annet istedet.

Det er derfor det periodevis er stille på nettsidene mine, de vokser seg plutselig til noen fjell, og jeg, vel jeg snur ryggen til og later som om de ikke finnes. Dette har jeg skrevet om utallige ganger før, og nå skriver jeg om det nok en gang.

Les også: 6 enkle tips for å komme i gang

For det er ofte innlegg som dette som hjelper meg med å ta det første steget på fjellturen. Istedet for å se helt opp til toppen og stønne ut et lite ork, så tar jeg rett og slett bare den ene foten foran den andre og setter i gang igjen. Det er jo uansett bare det jeg kan gjøre, ta et steg og så et til, eller jeg kan jo selvsagt også bare la være…

Denne gang, var det videoen over som fikk meg tilbake til enkelheten med å bare gjøre ting, istedet for å tenke på alt jeg ikke gjør (men tror at jeg bør eller må). Rett og slett bare gå i gang med noe, hva som helst egentlig. Da er det så mye lettere å ta det neste steget, og det etter der…

Skroll til toppen