Slik får du leserne til å komme igjen og igjen og igjen

Det er bedre 1 leser som kommer tilbake hver dag, enn 100 lesere som aldri kommer tilbake. Slik får du lesere til å besøke bloggen din igjen og igjen og igjen.

Les også: Hvordan få flere lesere

Noen av de mest verdifulle leserne du har er de trofaste leserne som stadig kommer tilbake til bloggen din og som gjerne også engasjerer seg i innholdet ditt. Disse leserne (og alle andre) ønsker du selvsagt velkommen tilbake når de måtte ønske og da gjelder det å legge til rette for at de gjør nettopp det.

Her er noen måter du kan legge til rette for å få lesere til å bli stamlesere:

  • Facebook – Å ha en egen facebookgruppe for bloggen din er et must! Det er her folk kan følge deg og bloggen din og enkelt både kan klikke seg inn på nettsiden din, men også dele innholdet ditt. Gjør det enkelt og synlig å like facebooksiden din fra bloggen!
  • Twitter/Instagram/Andre – Du vil også kunne ha stor fordel av å få deg andre sosiale mediekanaler. Legg merke til hvilke kanaler din målgruppe bruker mest og etabler deg her.
  • Nyhetsbrev – Å ha et nyhetsbrev kan også være veldig verdifullt for bloggen din, særlig om du har noe å selge. Selv har jeg brukt Aweber til dette formål. På denne måten kan du få e-posten til leserne som ønsker det og sende dem mail direkte i innboksen deres og lokke dem tilbake på bloggen din!
  • Forum – For noen kan det også være en idé å opprette et helt eget forum på nettsiden. Klarer du å etablere et godt brukt forum innen din nisje så vil du garantert få mange stamlesere til å komme tilbake jevnlig. Her anbefales det imidlertid å ikke prøve på noe slikt før du allerede har en del lesere. Være også obs på at det kan være en del arbeid forbundet med administrering av forumet.

Det er selvsagt ikke bare å legge til rette for at leserne skal kunne følge deg og bloggen din, du må selvsagt gi dem en grunn til å følge deg. Skriv godt, engasjerende og verdifullt innhold! Husk at det er mange blogger der ute. Leserne er blitt kresne og følger kun de beste – Sørg for å bli

1 hendelser på “Slik får du leserne til å komme igjen og igjen og igjen”

  1. Veldig nyttig innlegg! Saumfart noen av innleggene på bloggen din og fant mye nyttig:-) takk!

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen