Spar penger på kosttilskudd

 

Å ha et riktig kosthold i forhold til treningsmålet kan være avgjørende for om du lykkes eller ikke. For mange kan dette innebære at det blir nødvendig å supplere med kosttilskudd som protein, kreatin osv. Her kan det være mye penger å spare om du tar deg en tur innom denne nettsiden før du kjøper.

Mange som har en interesse både for privatøkonomi og fitness/trening har kanskje kjent litt på at fitnesshobbyen, spesielt kostholdet, trekker en litt for stor del ut av månedsbudsjettet. Ikke bare er det rimelig dyrt for den proteinrike og næringsrike maten som sporten krever, men mange opplever nok også at kosttilskudd er en nødvendighet for å nå målene sine. Hvis du synes maten i butikken er dyr, vil du nok få sjokk første gangen du skal gjøre innkjøp av de mest sentrale kosttilskuddene; som typisk er protein, kreatin og f.eks omega3. Kanskje ønsker du deg også måltidserstattere, spesielt om du følger en diett.

Et gammel ordtak sier «alle monner drar», og det er nettopp det vi også mener. Derfor har vi laget en kvalitetsnettside som samler det meste av tilbud og rabatter innenfor norske nettbutikker. Noen av rabattkodene er ekslusive kun gjennom oss, andre er allment tilgjengelige. Blant to viktige forhandlere finner vi Proteinfabrikken og Gymgrossisten, som begge har solide rabatter å tilby.

 

Produkt/Kategori Uten CupoNation Med CupoNation
Proteinfabriken 100% Whey Protein 4000g 999,- 598,-
Proteinfabrikken Kreatin 2kg (storkjøp) 996,- 398,-
Gymgrossisten Meal-pro 4kg 876,- 669,-
Gymgrossisten Omega3 Big Buy 594,- 349,-
SUM: 3465,- 2014,-
SPART: 1451,-

Oppsettet over er et eksempel basert på aktive rabatter i skrivende stund (30.06.2014). Alle rabatter endrer seg, men det generelle bildet om hvor mye man kan spare er rimelig stabilt. Eksemplet baserer seg på at kunden skal gjøre et tilskuddsinnkjøp som skal vare minst en måned ved storforbruk, og typisk gjerne to-tre måneder ved normalforbruk. Her ser vi altså at man kan spare nesten 1500 kroner på kosttilskudd bare ved å starte handelen på CupoNation.no. Med tanke på den bredden av produkter og produktkategorier som finnes på CupoNation kan man bare tenke seg hvilke årlige beløp man «unødvendig» betaler bare fordi man ikke var kjent med rabatten, om så det gjelder kosttilskudd eller noe annet som moteklær, bildeler eller reiser.

Et gammel ordtak sier «alle monner drar», og det er nettopp det vi også mener. – Cuponation.no

 

Mange velger å kjøpe større partier mat når man går på matbutikken, f.eks «ta 3 pakker karbonadedeig, betal for 2», 4kg kyllingfilet og lignende. Dette er en smart måte å gjøre det på. Et annet tips er å fjerne «reklame, nei takk»-klistremerket fra postkassen og lese over hvor de lokale butikkene har de beste tilbudene. Det finnes folk som er seriøse i sin fitnesslivsstil som tar «fettforbrenningsgåturen» fra butikk til butikk for å «hente» tilbud på forskjellige matvarer som passer til deres opplegg. Her kan man nok spare hundrelapper hver uke.

Planlegger man sine innkjøp riktig og bruker de tilbudene og rabattene som finnes kan man spare opp til sydenturen, hvor man kan sprade rundt på stranden og «vise frem» arbeidet som har blitt nedlagt på kropp og fitness. Ta kontroll over din økonomi du også, og plutselig har du mer enn du trodde til alt det du ønsker deg.

Skroll til toppen