Er du tøff nok for denne hinderløypen?


Til høsten kommer Nordens råeste og kuleste hinderbaneløp til Holmenkollen i Oslo. 8 kilometer lang hinderbane med over 40 ulike hindre. Dette er den ultimate lekeplassen for de med konkurranseinnstinkt. Tar du utfordringen?

Foto: Vincent Cruz

Ønsker du deg en fysisk utfordring? Da er dette et hinderbaneløp du ikke kan gå glipp av. Enten du er topp trent og vil kjempe mot de beste eller er hobbymosjonist som bare ønsker en tøff og morro utfordring så er dette noe for deg! Løp alene eller utfordre venner og kollegaer til å bli med på et lag!

Adan Feldt er en med i teamet som arrangerer Toughest:

– Toughest er nordens ledende hinderløp. Banene er typisk 8 km lange med over 40 hindre som dekker alt fra is-tanker, monkeybars, ringer og tauklatring. Konseptet vokser raskt i hele verden og ble nylig som eneste Nord-Europeiske konkurranse tatt ut som kvalifiseringsløp til OCR World Championships.

 

De som tar utfordringen kan forvente seg en opplevelse helt utenom det vanlige. De kommer til å bli våte, skitne og veldig slitne, men vil også ha det fantastisk gøy!
– Adam Feldt- Team Toughest

 

Hinderløypen som vil bli satt opp i Holmenkollen (Se kart nedenfor) vil være ca 8 kilometer lang og ha over 40 spennende og tøffe hindre. Du kan delta på lag sammen med venner eller alene. Det blir et intenst og morro løp.

– Under løpet gjelder det i prinsippet å bare kjøre på! Det er vanskelig å disponere kreftene riktig første gangen, men når det gjelder er det vel egentlig bare til å gi alt der og da! Adrenalinet gjør ofte at man ikke kjenner at man er sliten på samme måte som i et vanlig løp.

Foto: Vincent Cruz

Dette er et tøft løp, og du må være tøff for å kjempe helt i toppen, men ikke la deg skremme. Toughest er ikke forbeholdt kun de best trente.

– Toughest har utarbeidet et konsept med strafferunder som gjør at løpet i prinsipp kan utføres av alle uansett hvilken form man er i. I toppen kjemper eliteidrettsfolk men lenger bak finner du også den vanlige mosjonisten, kompisgjenger og kollegaer. Klarer man ikke et hinder så kan man løpe en strafferunde i stedet noe som gjør at man kan være med selv om man ikke er topp trent.

Det er en tøff bane og det er derfor også viktig å være litt forberedt.

– I forberedelsene til løpet er løping i seg selv et viktig grunnlag, hvis du også legger til intervalltrening så vil du være bedre forberedt for de intensive aspektene av banen. Hvis du virkelig vil toppe formen anbefales styrketrening med egen kroppsvekt, f. eks chins.

Å melde deg på denne konkurransen kan kanskje være en god motivasjon i seg selv for å trene litt ekstra gjennom sommeren og ha et mål å jobbe mot.

Toughest kommer til Oslo 6. september, ta utfordringen, sett deg målet og meld deg på nå! Du er mer enn tøff nok, bevis det!

Klikk her for mer info og påmelding


Skroll til toppen