Revolve NTNU med suksess på racerbanen!

I mai i år besøkte og intervjuet jeg en gruppe målbevisste NTNU-studenter i Revolve NTNU som jobbet iherdig med å ferdigstille en egenprodusert racerbil. Målet var den store internasjonale ingeniørkonkurransen Student Formula 2012 i Silverstone. Det endte med suksess og full jubel for NTNU-studentene i Silverstone.

Les også: Målbevisste NTNU-studenter sikter mot Formula Student 2012 (Intervju)

Med hele 132 racerbiler bygget av til sammen 3000 studenter fra hele 34 land var det en tøff konkurranse for Revolve NTNU og de to andre norske lagene som for første gang representerte landet i konkurransen. Det er mange etablerte lag som deltar hvert år, og selvom det er krav om et nytt lag og ny bil hvert år, så er det en erfaring blandt de mer etablerte lagene som gjør det tøft for nykommere å klatre noe særlig på resultatlistene, det kan derfor ikke betegnes annet enn som en imponerende prestasjon av Revolve NTNU som kom på en fin 17 plass. NTNU-studentene kapret også, ikke overraskende nok, tittelen som årets nykommer og nådde dermed deres hovedmål.

«Målet vårt er å bli årets nykommer»
– Mari Stene – PR-sjef (Intervju i vår)

Til slutt kan jeg ikke annet enn å gratulere hele Revolve NTNU med en imponerende prestasjon i Student Formula 2012 og må samtidig få oppfordre alle nye og gamle NTNU-studenter om å søke seg til Revolve NTNU, en unik studentorganisasjon med en lysende fremtid.


Skroll til toppen