...

OIO Publisher – Det perfekte verktøy for å selge annonseplasser på bloggen din!

Denne wordpress utvidelsen har spart meg så mye tid og arbeid at jeg lett hadde betalt trippel pris for den! OIO Publisher gir deg full kontroll over annonseplassene på bloggen din. Alt går automatisk og du beholder alt du tjener selv. Denne har mine varmeste anbefalinger for deg som vil tjene penger på bloggen din!

Etter en sterk anbefaling av OIO Publisher fra en annen blogger da jeg selv startet å blogge bestemte jeg meg for å prøve det ut. Det var ikke den store summen, men det var fortsatt en av de største investeringene for bloggene mine jeg gjorde den gang. Og det skulle vise seg å være vel verdt det.

OIO Publisher var rett og slett en befriende opplevelse og gjorde annonsesalg på bloggene mine til en lek. Alt gikk plutselig helt automatisk. Helt ut av det blå, kom det e-poster fra paypal om at det hadde kommet penger inn på kontoen min. Herlig!

Lett og effektiv annonsering med OIO Publisher

Etter mange lovord i innlegget så langt er det kanskje på tide å komme litt mer inn på hvordan OIO fungerer og ikke minst hva du får ut av å bruke det.

OIO Publisher fungerer rett og slett som et smart verktøy for å administrere annonseplasser på wordpress-bloggen din. Du oppretter de annonseplassene du ønsker å ha rundt på bloggen din. Gjennom et enkelt bestillingsskjema kan potensielle annonsører da bestille annonseplasser, laste opp banner/tekst og til og med betale uten at du trenger å løfte en finger. All annonsesalg går også rett i lommen din! Du betaler kun for programmet én gang og slipper at tredjepart tar gebyr av salgssummen.

Du kan også legge inn Google Adsense og andre affiliate-koder som vises når annonseplassene er ledig, slik at du får utnyttet annonseplassene maksimalt!

Administreringen blir ikke bare latterlig enkel for deg! Men også for annonsøren som i ro og mak kan bestille ønsket annonseplass. Dette senker terskelen for potensielle annonsører til å bestille annonse hos deg! Selv mangedoblet jeg annonsesalget etter jeg innførte OIO Publisher og dermed var kostnaden betalt ned på kort tid.

Sjekk ut OIO Publisher og se hvor enkelt det kan gjøres!

 

*Dette innlegget inneholder affiliatelenker til OIO Publisher. Anbefalingen er likevel rett fra bloggehjertet mitt!

Hva venter du på? Start din blogg NÅ med One.com

Blopp.no