...

Tjen penger på bloggen med Tradedoubler

Helt siden jeg startet å blogge har Tradedoubler vært det affiliatenettverket jeg har brukt mest. Slik tjener du penger på bloggen med Tradedoubler.

Tradedoubler har vært med meg gjennom tykt og tynt. Jeg broker flere affiliatenettverk, men det er ingen tvil om at det er Tradedoubler som har vært hovednettverket mitt og den største inntekstkilden (Selv større enn Google AdSense for min del).

Grunnen er egentlig enkel, Tradedoubler har et veldig godt utvalg av annonsører. For min del har den største bruken kanskje vært i anbefaling av bøker, hvor jeg finner hele 5 ulike bokhandlere å velge mellom hos Tradedoubler.

Slik tjener du penger med Tradedoubler

Tradedoubler har et stort spekter av annonsører som du kan plukke og velge i. Du finner annonsørene du ønsker å ha på bloggen din, klistrer opp noen bannere eller skriver om det i et innlegg, hvis noen så klikker på lenken gjennom deg og kjøper produktet får du en viss sum eller %-andel.

Det nærmeste eksempelet her er kanskje dette innlegget. Hvis du klikker på en av lenkene til Tradedoubler her, så får jeg 10 kroner. Det er ikke mye, men siden jeg uansett hadde tenkt å skrive om og anbefale Tradedoubler så skader det jo heller ikke.

Slik kommer du i gang med Tradedoubler:

  1. Klikk deg inn på Tradedoubler
  2. Meld deg inn (Det er gratis)
  3. Godkjenn bloggen din
  4. Let og finn i alle de tilgjengelige annonsørene
  5. Søk på programmene du ønsker
  6. Kopier bannere eller lenker til bloggen din
  7. Vipps! Du tjener nå penger når noen kjøper gjennom bloggen

*Dette innlegget inneholder affiliatelenker til Tradedoubler

Hva venter du på? Start din blogg NÅ med One.com

Blopp.no