Hvordan jeg ble en deltidsblogger!

Målet var aldri å tjene penger på å blogge, men før jeg visste ordet av det genererte hobbyen min bi-inntekter. Jeg var frelst!

På dagen er jeg en helt vanlig A4-kontorrotte, nærmere bestemt en ingeniørrotte. Men tidlig på morgenen før jeg inntrer i A4-livet gjør jeg noe helt annet; Da lever jeg som Deltidsblogger.

Obs! – Denne nettsiden vurderes solgt, grunnet tidsklemma. Ta kontakt om du skulle være interessert. 

Målet var aldri å bli en deltidsblogger. Jeg ramlet mer eller mindre inn i det da jeg startet min først blogg, Aksjebloggen, i 2008. Selv om bloggen handlet om økonomi og aksjer så var ikke tanken at jeg skulle tjene penger på bloggen. Jeg gjorde noe jeg elsket å gjøre og uansett ville gjort – og plutselig tjente jeg litt penger på det i tillegg. Det var ikke de store summene, men absolutt noe jeg kunne leve med på siden av vanlig arbeidsinntekt! Denne bloggen ble solgt i 2020.

Noen år senere startet jeg min andre blogg – Målbevisst.no. Og selvfølgelig «Deltidsblogger.no»  (2016) som du leser på nå. Jeg har til og med startet enda en blogg «Livet Uten Gluten» (2017). Ingen tvil om at jeg liker å være deltidsblogger.

Les også: Ny på deltidsblogger.no? Start her!

Men inntektene som deltidsblogger kan være veldig ustabile. Det er nettopp derfor det passer så fantastisk godt som en deltidssyssel. Du får fordelene fra en fulltidsjobb med en stabil og trygg inntekt, samtidig som du får oppleve den fantastiske følelsen av å tjene penger på noe du elsker å gjøre på siden! Full fleksibilitet og potensialet til å bygge opp noe større på sikt.

Les også: 6 veldig gode grunner til å starte egen blogg og skrive om lidenskapen din

En annen stor fordel med å være deltidsblogger er at alle inntekter er ekstra inntekter og kan dermed spares og investeres. De siste 2 årene har jeg satt alle inntekter fra blogg inn i prosjektet mitt «Prosjekt Pengetre», hvor jeg investerer bi-inntektene mine og du kan følge utviklingen.

Jeg er nå i slutten av 20-årene og har blogget i over 8 år. Jeg kunne ikke tenke meg en bedre deltidsjobb, det anbefales på det varmeste!

Besøk også mine andre blogger:

Skroll til toppen