Intervju av Rob Brinded og Sylvia Püls

Rob Brinded og Sylvia Püls kommer til Oslo for å holde gratis seminar og et helgeworkshop og har stit opp til intervju på Målbevisst.no (Se videoen over).

Rob Brinded og Sylvia Püls kommer tilbake til Norge til helgen etter en braksuksess på Morten Hake Summit hvor de begge ble svært populære blandt deltakerne. Så populære ble de at henvendelsene strømmet inn for å få dem tilbake til Norge. Nå blir det en realitet og du har, som du vet, muligheten til å delta på seminar med dem helt gratis!

I forbindelse med dette seminaret og den kommende workshopen de skal holde (les lengre ned) har Rob og Sylvia stilt opp til intervju her på Målbevisst.no. Intervjuet kan du se i videoen over, som du antagelig allerede hadde skjønt (kanskje trykket du til og med play før du leste dette?).

Les også: Gratis seminar med Rob Brinded og Sylvia Püls

I forrige innlegg skrev Morten Hake om Rob Brinded og Sylvia Püls som kommer til Oslo denne helgen for å holde et gratis seminar. Det som imidlertid ikke ble nevt var at de også skal holde en workshop hele helgen for de som ønsker å lære å bruke de fantastiske teknikkene som de selv bruker. Hvis dette er interessant for deg kan du se mer informasjon og påmelding her. Hvis du er usikker på om dette er noe for deg eller om det i det hele tatt er verdt pengene så still opp på gratis seminaret og ta avgjørelsen etter å ha sett resultatene selv. Så sikker er Rob og Sylvia på at du vil få et enormt utbytte av denne workshopen at de gir 100 % fornøydhetsgaranti. Du har med andre ord, ingenting å tape og potensielt enormt mye å vinne.

Enda ikke meldt deg på gratis seminar?

Seminaret vil ta plass sentralt i Oslo fredag 18.januar kl 19:00. Du vil få nærmere beskjed om adresse når dette er klart, evt se facebookeventen.


Skroll til toppen