Hvor målbevisst er du for dine omgivelser?

Hvor målbevisst er du for dine omgivelser? Bli med å gjøre Oslo til en triveligere by å være i! Bidra med din filmidé og vinn spennende premier.

Mål settes som oftes på bakgrunn av individuelle preferanser. Økonomi, helse, jobb, materialistisk karakter, forhold, bolig etc. Det er mål en setter seg fordi det er noe en selv ønsker å oppnå i den tro at det forbedrer livskvaliteten, og i de fleste tilfeller gjør det nettopp det.

På den andre siden finnes det mål for dine omgivelser, mål for fellesskapet, noe som kanskje ikke berører din fortjeneste mer enn at din tilstedeværelse i fellesskapet blir triveligere og at ditt bidrag gir deg en plass i fellesskapet. Bymiljøetaten i Oslo Kommune har et slikt mål, et mål som DU kan være med å bidra til. Så da er spørsmålet, hvor målbevisst er du for dine omgivelser?

 

Har DU en god filmidé? Bidra med din kreativitet!

 

Bymiljøetetaen ønsker din idé til et artig, motiverende og kreativt film-konsept for hvordan vi kan få ALLE til å slutte med hverdagsforspølingen, som å legge fra seg matemballasje i parken eller sette fra seg kaffekoppen på busstoppet. Tenk i andre baner enn det å f.eks. plassere flere søppelkasser i byen. Dette er en mulighet for deg å bidra med din kreativitet i et større mål for fellesskapet.

Å bidra er svært enkelt, trykk på bildet under, og skriv inn din idé og dermed har du har bidratt litt til fellesskapet du også. Vinnerbidraget premieres med en smarttelefon til en verdi av 6000 kr, eller et gavekort av en tilsvarende verdi.

 


Dette er et sponset innlegg skrevet av annonsøren.

2 hendelser på “Hvor målbevisst er du for dine omgivelser?”

  1. Hei Henrik – morsom kampanje fra Bymiljøetaten. Så bra at du skriver om dette på siden din 🙂

    Hilsen Guro

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen