Årets mest inspirerende 2013 – Lene Hansen

Foto: Erik Løvaas
Foto: Erik Løvaas

Engasjementet har vært stort gjennom avstemningsrunden og det har vært både jevnt og spennende. Vinneren som nå kan få titulere seg som «Årets mest inspirerende» av Målbevisst.no er Lene Hansen, jernkvinnen med de mange jern i ilden.

Helt på tampen av år 2013 kunne du sende inn din nominasjon for «Årets mest inspirerende 2013». Her kom det inn mange gode og inspirerende kandidater hvorav fire gikk videre til en avstemningsrunde i januar. Det har vært veldig jevnt mellom flere kandidater, men en av kandidatene dro ifra helt på slutten. Stemmene er talt opp, og det er kanskje ikke en veldig stor overraskelse (i og med at du har kanskje har lagt merke til kvinnen i vinduskarmen over her) at det er Lene Hansen, eller FitnessLene som stakk av med seieren i årets kåring av den mest inspirerende. Gratulerer så mye Lene! Jeg vil også takke alle som har vært med å nominere, stemme og generelt vise stor engasjement i årets kåring.

Lene Hansen, også kjent som FitnessLene, har med sin lidenskapelig interesse for trening og fitness engasjert og inspirert gjennom sin fitnessblogg de siste 5 årene. Hun konkurrerer i Atheltic Fitness og har 3. plass i debut og NM 2012. Du har kanskje også sett henne på TV? I 2009 tok hun nemlig andreplassen i 71 grader nord. Foruten om å konkurrere i fitness, blogge, sjonglere tre barn og samboer, jobbe som personlige trener, fitnessmodell, foredragsholder og danser, så begir Lene seg også nå ut i gründerlivet hvor hun planlegger å starte opp eget treningssenter. Med andre ord en jernkvinne med mange jern i ilden.

«Jeg klarer det jeg vil klare»

Først og fremst, gratulerer som vinner av årets kåring! Du har jo mange baller i luften og du virker å ha lykkes med mye. Hvilke mål som du har oppnådd så langt i livet er du mest fornøyd med å ha oppnådd?

– Tusen tusen takk! Dette var moro, det viktigste er jo å vinne. Check!

Det er mye jeg er fornøyd med og vanskelig å sette det ene foran det andre. Jeg har hatt mål for personlig utvikling og andre mål som går mer på prestisje. Jeg hadde tidlig et mål om å tørre være meg selv, opparbeide meg selvtillit slik at jeg kan stå for det jeg gjør og sier. Det har jeg klart og det er utrolig deilig. Så alt i alt oppnår jeg nå mye på grunn av akkurat det.
Hva er dine viktigste mål i tiden fremover? Hva er det med disse målene som er viktig for deg?

– Mine viktigste mål fremover er å gjøre suksess innenfor business og verdiskapning. Har alltid hatt en plan om at jeg i 20-årene skal markedsføre meg og få meg et navn. I 30 årene skal jeg utnytte de verdiene all markedsføringen har ført med seg. Jeg skal starte AS, skape egne konsept, sikre fremtiden og gjøre suksess som grunder.

Som nevnt har jeg hatt en plan om dette lenge og når jeg setter meg mål er det svært viktig at jeg også oppnår dem. For min egen del, bevise at jeg kan hvis jeg vil. Det er i tillegg snakk om fremtiden for meg og mine tre barn. Jeg har vært veldig heldig som har foreldre som har hjulpet meg økonomisk når jeg har trengt det, og derfor gjort hverdagen min veldig mye enklere. Dette vil jeg videreføre til mine egne og hjelpe de slik jeg fikk hjelp. Drømmer om økonomisk frihet, det skal jeg også klare å skape meg !

Jeg ser meg selv som en «lucky star» som har fått tildelt en viss besøkelsestid på jorda. Denne tida ønsker jeg å ta mest mulig vare på. Gjøre noe ut av hver eneste dag. – Lene Hansen

Du er jo tydeligvis en målbevisst kvinne, så hva mener du er de viktigste faktorene for å lykkes med målsetninger?

– Det er jo først og fremst litt av det jeg nevner over her. Det å tørre å være seg selv og tro på det man ønsker å oppnå. Det vil gjøre veien veldig mye lettere. Da er du såpass trygg at du vet at det du må «ofre», og motbakkene du må gå, er verdt slitet. Du må i tillegg ha en god dose faenskap i deg, men mest av alt lidenskap for det du gjør. Du må ha motivasjon nok og det funker ikke uten at det er noe så trigger deg såpass mye at du bare SKAL klare det.

Hva er det som driver deg i hverdagen og mot målene du har?

– Jeg har heldigvis klart å sette livet mitt i perspektiv. Jeg ser meg selv som en «lucky star» som har fått tildelt en viss besøkelsestid på jorda. Denne tida ønsker jeg å ta mest mulig vare på. Gjøre noe ut av hver eneste dag. Hvis ikke vil bare dagene gå, årene fly, også står jeg der på min siste dag,ulykkelig for alle drømmer jeg ikke realiserte. Jeg vil bli husket, jeg vil skape, jeg vil få la mine etterkommere være stolt av meg.

Foto: Lene Hansen
Foto: Jørgen Orlin

Du har jo blitt kåret til å være en stor inspirasjonsskilde, men hvor henter du din inspirasjon fra?

– Jeg inspireres av alle som motiveres av meg. Alle som følger meg og heier på meg, de som lar seg inspirere av at jeg viser at det er mulig å oppnå mål om du bare vil det nok. Så alle disse menneskene skal ha all ære for at jeg holder koken og fortsetter mot nye høyder. Tusen tusen takk, setter uendelig stor pris på alle og enhver av dere.
Hvis du skulle gitt noen råd til andre som vil lykkes med det du har fått til, hvilke råd kunne det ha vært?

– Først og fremst så må man være sikker på at man faktisk VIL oppnå de målene man setter seg. Det fungerer ikke å jobbe mot mål fordi andre vil at du skal det. Vær ærlig med deg selv. Du må også jobbe systematisk mot målet. Vær smart og bruk tid. Vær tålmodig. Vil du det nok så feiler du ikke for mange ganger, men ikke gi deg selv om du bommer et par gang. Du klarer alt du VIL klare, det sier jeg til mine barn hver dag. De er nå begynt å si det til seg selv og til andre. Det gjør meg glad. Og det er kanskje den viktigste setningen du kan si til deg selv. «JEG KLARER ALT JEG VIL KLARE». Og klarer jeg det ikke, vil jeg det ikke nok. Simple as that !

 

Jeg klarer det jeg vil klare. Og klarer jeg det ikke, så vil jeg det ikke nok.
– Lene Hansen

 


1 hendelser på “Årets mest inspirerende 2013 – Lene Hansen”

  1. Flott dame. Det hun sier vitner om hvor viktig det mentale aspektet er. Hvis man virkelig, virkerlig, virkelig ønsker å oppnå noe, jobber smart og hardt og holder ut lenge nok, er det få grenser for hva man kan oppnå. 🙂

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen