27 bøker om suksess, personlig utvikling og ledelse i en Iphone app

Selv om det i dag flommer over av bøker om personlig utvikling, suksess og ledelse, så er det de samme grunnprinsippene som stort sett går igjen. I iphoneappen Self Help Classics får du 27 av de største klassikerne innenfor dette feltet og det kun for noen skarve kronestykker.

Les også: Hundrevis av gratis e-bøker innen personlig utvikling, entreprenørskap og ledelse

Det er svært mange spennende bøker tilgjengelig i dag som omhandler det å oppnå suksess, personlig utvikling og ledelse. Mange av disse bøkene bygger videre på prinsipper som har blitt skrevet om gjennom mange år. Grunnprinsipper som fortsatt står litt sterkt i dag, av den enkle grunn at vi fortsatt er mennesker, akkurat slik vi var på den tiden disse bøkene ble skrevet. Så hvis du er en av dem som bruker mye penger på bøker, så har du nå en ypperlig mulighet til å spare litt penger for med appen Self Help Classics får du tilgang til 27 av de største klassikerne innenfor det å utvikle seg selv rett til din Iphone.

Appen er så billig at det nesten føles litt som å stjele disse bøkene, men det er altså helt lovlig. Og skal du bare kjøpe en av disse bøkene i butikken risikerer du å betale over 10 ganger så mye som du betaler for alle de 27 bøkene til sammen. Så om du liker å lese denne type bøker og om du liker å utvikle deg selv, noe jeg regner med du er siden du er inne på Målbevisst.no, så er ikke dette noe å tenke på en gang. Dette er en av de appens om kan kalles et must.
 

 >> Self Help Classics i App Store <<

 
I tilegg til de 27 bøkene du får gratis tilgang til når du kjøper denne appen så er det ytterlige 28 bøker du kan kjøpe tilgang til om du skulle ha enda noen kronestykker til overs etter det første kjøpet.

Noen av bøkene du finner i Self Help Classics:

 

Think and grow rich – Napoelon Hill

Dette er en av mine største favoritter innen personlig utvikling og det er jeg ikke alene om. Denne boken er solgt i over 20 millioner eksemplarer siden den ble gitt ut for første gang i 1937. Boken er basert på Napoelon Hill sin egen utforskning av de rike og suksessfulle menneskene gjennom 25 år og over 500 intervjuer og tar for seg alle de grunnprinsippene som går igjen hos disse menneskene og som har bidratt til deres suksess.


The art of public Speaking – Dale Carnegie and Joseph Berg Esenwein

Denne bestselgeren er en slags manual for deg som skal tale eller presentere for forsamlinger og utforske kunsten i å fengsle og engasjere publikum gjennom kraftfulle presentasjoner og taler. Hvordan bli trygg på deg selv foran forsamlinger, hvordan bruke stemme, tempo og kroppsholdning for å nå gjennom med ditt budskap. Boken er supplemert med 15 taler fra store kjente mennesker.


The way to wealth – Benjamin Franklin

The way to wealth er et velkjent eassay skrevet av Benjamin Franklini 1758 og er stor en inspirasjon for å leve et givende liv. Her vil du finne igjen mange sitater som nok vil kjenne igjen den dag i dag, som «Time is money» og «There are no gains, without pains». 

 

 

 


Skroll til toppen