100 innlegg – De ti mest populære

Målbevisst.no har rundet 100 innlegg. Her er de 10 mest populære innleggene så langt.

Dette er det hundrede innlegget jeg skriver her på Målbevisst.no. Kanskje ikke akkurat noen stor begivenhet, men jeg benytter likevel sjansen til å takke deg som sitter på den andre siden av skjermen. Hadde det ikke vært for deg og alle andre som leser, kommenterer, deler, liker og ellers engasjerer seg i det jeg skriver på en eller annen måte, så hadde jeg nok ikke hatt like stor glede av det. Så tusen takk til deg for at du leser og følger med! Jeg håper du ønsker å være med meg videre på reisen også neste år. (Følg gjerne Målbevisst.no på facebook).

Ettersom dette innlegget tilfeldigvis også havnet på julaften, så må jeg jo selvsagt også få ønske deg og din familie en riktig koselig julefeiring. Jeg håper du har hatt et flott og spennende år bak deg. Og kanskjer begynner du også å bli klar for et nytt år med nye mål, utfordringer og muligheter? Men først bør vel kanskje pinnekjøttet og juleribben få legge seg. I dag er ihvertfall mitt eneste mål å kose meg gløgg ihjel, og det målet er jeg veldig bevisst på. God jul!

Jeg vil også benytte sjansen til å minne deg om den pågående nominasjonen til «Norges mest inspirerende 2013». Du har muligheten til å nominere helt frem til årskiftet: Nominér den du mener har vært mest inspirerende i år 2013.

De 10 mest populære innleggene på Målbevisst.no

 1. Hvordan løse rubiks kube helt uten demontering og frustrasjon
 2. Hvordan sette gode mål som er skapt for å oppnås
 3. Husk mer til eksamen med memo-teknikker
 4. Bli best med mental trening
 5. Fem nøkler til økt muskelmasse
 6. 3 sunne økonomiske grunnprinsipper å leve etter
 7. Hvordan jeg fikk ned 46 kg på under 1 år
 8. Ida endret livsstil – Trente bort 40 kg
 9. Fam Camilla Elgan bokser til mot store mål
 10. Hvordan vinne i konkurranser på nett

 


2 hendelser på “100 innlegg – De ti mest populære”

 1. Gratulerer med over 100 innlegg. 🙂

  Må si jeg er overrasket over at mitt innlegg om muskelmasse har vært så populært. 🙂

  1. Takk 🙂 Hehe, ja, nei det er ikke helt godt å si. Men det var jo en bra artikkel da 😉

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen