Alt kan læres – Bare se til de som har gjort det før deg!

Da jeg startet min første wordpress blogg hadde jeg rett og slett ingen anelse om hvordan jeg skulle gå fram. Alt ble lært gjennom prøving og feiling og ved å se til de som har gjort det før meg.

Og det gjør jeg den dag i dag. Hver gang jeg støter på et problem, en utfordring eller noe jeg ønsker å få til på bloggene så googler jeg, youtuber eller nå søker opp på Skillshare! På Skillshare har jeg funnet haugevis av små videokurs som har vært nyttige for meg i å bygge opp mitt lille bloggimperium.

Her har jeg oppdaget kurs i alt fra hvordan starte en blogg, skrive godt innhold som gir flere lesere og hvordan tjene penger på bloggen. Her har folk testet ut før meg, så jeg slipper å feile for mye i prøvingen.

Jeg har samlet et bittelite utvalg av de relevante kursene over i fanen  «Kurs for bloggere» og nedenfor her.

Alle kursene er via Skillshare, så hvis du er innlogget kan du bare klikke på bildene under for å komme til de ulike kursene. Hvis du ikke har bruker enda, så får du 2 måneder gratis bruker ved å opprette det her:

Få 2 måneder gratis tilgang til Skillshare

*Dette er en affiliatelenke som gir deg 2 måneder gratis tilgang. (Du må legge inn kort-detaljer, men det er bare å kansellere brukeren din før neste betaling hvis du kun vil ha gratis-perioden). Jeg får en liten slant i kassen om du oppretter bruker her.

Del 1/2 – Hvordan starte blogg

Starte-blogg-1 Wordpress steg for steg

Del 3 – Hvordan skrive en god blogg

Skrive-god-blogg-1 Skrive god blogg Blogg innlegg titler

Del 4 – Hvordan få flere lesere

Lesere-1 kurs om blogging

Del 5 – Hvordan tjene penger på blogg

Tjene-penger-1 Tjene-penger-2

 

Skroll til toppen