Norges mest inspirerende person 2013

Det finnes enkelte mennesker som rett og slett bare stråler ut som store inspirasjonskilder for alle oss rundt. Dette er mennesker som gjerne setter seg store hårete mål og går all-inn for å nå dem, og det gjør det noe med oss som står på sidelinjen og observerer. Vi får troen på at det er mulig, vi ser at det er mulig. Andre inspirerer mer eller mindre bare ved å være seg selv og ved ta handlinger der hvor ingen andre tør eller i det hele tatt hadde tenkt på. Er det sportidolet ditt som har briljert ekstra mye i år? Eller er det kanskje en lokal helt som gjør mye for at andre skal ha det godt? Hvem er din inspirasjonskilde?

Nå kan du være med å hedre din inspirasjonskilde ved å være med å kåre norges mest inspirerende person i år. Som takk for at du er med å finne norges mest inspirerende person er du også med i trekningen av boken «Bli best med mental trening«.

Av de nominerte vil en håndfull kandidater bli plukket ut basert på enten antall nominasjoner og/eller gode begrunnelser for nominasjonene. Disse vil så gå videre til en avstemning hvor du som leser av Målbevisst.no er med å stemme frem årest mest inspirerende nordmann eller -kvinne. Hva venter du på? Nominér din favoritt innen 31.desember

PS: Meld deg gjerne på nyhetsbrevet til høyre her så du ikke går glipp av noe.


 

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.


*Du kan kun nominere én kandidat per e-post

Skroll til toppen