Morten Hake Summit 3 – Oslo 29-30 september

Om tre uker sitter 150 målbevisste og ambisiøse menn og kvinner samlet i en konferansesal med noen av verdens beste foredragsholdere innen personlig utvikling, DU kan være en av disse! Bli med på Morten Hake Summit 3 du også!

Morten Hake som nylig gjennomførte en gratis norgesturne sammen med Knut Johannessen, holder veldig snart sitt aller største event; Morten Hake Summit. Det som begynte som en liten konferanse og et lite oppgjør med et kynisk sjekkemiljø i 2010, har i dag blitt til en stor konferanse som tiltrekker ambisiøse menn og kvinner fra alle kanter, samlet for et felles mål; Å utvikle seg, å vokse og bli den en ønsker å være. Konferansen har også tiltrukket seg store navn innen personlig utvikling, med Steve Pavlina og Zan Perrion som de desidert største trekkplasterene i år.

Les også: Hva skjedde med sjekkemiljøet? (Mortenhake.com)

Andre store navn du til oppleve denne helgen er Zan Perrion (Fjorårets favorittaler), Andy Yosh, Johnny Soporno, Steve Piccus, Noah Hammond, Rob Birinded, Syl Via, Knut Johannessen og Morten Hake. Sammen vil de skape en konferanse som handler om DEG og det DU vil ha i livet. En konferanse som handler om dine ambisjoner og hvordan du blir naturlig tiltrekkende for det motsatte kjønn kun gjennom å være den beste DEG du kan være. En konferanse som handler om å fjerne dine indre begrensninger og bli ditt fulle potensiale. Dette er altså for DEG! Du vil vel ikke gå glipp av din egen konferanse?

 

«No more games. It’s time to step up and become the man you we’re born to be»
– Morten Hake

 

Bestill din billett nå!

 

Når du nå trykker på lenken over her og bestiller din plass på denne konferansen, så vit at du ikke bare vil oppleve store foredragsholdere, du vil også bli en del av et nettverk av likesinnede unge ambisiøse menn og kvinner som ønsker å utnytte sitt fulle potensiale, skape det livet de ønsker seg og som mer enn gjerne også støtter og drar hverandre opp, akkurat som deg. Så hva venter du på? Bli med og bli kjent med dine likesinnede!

 

«When you join the Morten Hake Summit, you’ll automatically become part of an exclusive inspiring, energetic and motivating group of people who thinks big about life.» – Morten Hake

 


Skroll til toppen