Min erfaring med Inzpire.me – Gjør det enkelt å samarbeide med seriøse aktører

inzpire

Nå har jeg akkurat fullført og fått betalt for mine to siste oppdrag fra Inzpire.me. Det er en fryd at det er så enkelt å få til samarbeid med seriøse norske aktører.

Inzpire.me er en tjeneste som kobler bloggere/influencers opp mot aktører som ønsker å markedsføre seg via deres kanaler.

Les også: Tjen penger på bloggen med sponsede innlegg

Jeg må innrømme at jeg i første omgang registrerte meg på Inzpire.me mest av nysgjerrighet  og trodde ikke at jeg faktisk kom til å få noen oppdrag. Kanskje mest fordi den var dominert av klær og mote på den tiden.

Min erfaring med Inzpire.me

Gleden var derfor stor da jeg ble kontaktet av en aktør som ønsket å kjøpe et sponset innlegg via denne tjenesten. Etter dette oppdraget kom det to oppdrag til fra en annen aktør.

Les også: Hvordan skape blogginntekter

Prosessen foregår slik at en interessert aktør sender en «Request» på et samarbeid med en gitt pris, som dukker opp i dashbordet ditt. Denne må du godta, eller evt kommunisere med aktøren om du har noen spørsmål eller lignede. I «Requesten» vil det gjerne være detaljer på hva som er ønsket av samarbeidet (Med andre ord, hva du må levere for å få betalt). Når du godtar, har du en frist til å levere (Du kan hele tiden kommunisere med oppdragsgiveren underveis). Når du er ferdig, sender du leveransen (Evt lenke til innlegget) og markerer den som levert. Når den er godkjent av aktøren får du betalt og pengene kan overføres til bankkonto i løpet av noen dager.

Etter å ha fullført og fått betalt for oppdragene gjennom Inzpire.me kan jeg melde at jeg er storfornøyd bruker. Det er et enkelt, oversiktlig og brukervennlig grensersnitt, det er enkelt å kommunisere, sende over filer og vedlegg og ikke minst en glimrende rask kundeservice! Denne tjenesten kan jeg rett og slett anbefale for alle bloggere som ønsker å tjene penger på bloggen.

 Det eneste jeg har å utsette på Inzpire.me er at den fungerer ikke så godt hvis du har flere ulike blogger. Men det problemet er de klar over, og forhåpentligvis får en fiks på.

 Inzpire.me gjør det enkelt for bloggere å få til samarbeid

Inzpire.me gjør det rett og slett mye enklere for bloggere å få til samarbeid med seriøse norske aktører! En etterlengtet tjeneste for oss bloggere

Det er en fryd å se at Inzpire.me slår an i Norge. Dette tiltrekker seg flere potensielle samarbeidspartnere som gjør det stadig enklere for deg som blogger å få til gode samarbeid. Dette har tidligere vært til dels vanskelig å få til, og har enten krevd utallige håpefulle e-poster og telefoner til potensielle samarbeidspartnere og gjerne nesten like mange avslag.

Hvis du er interessert i å tjene penger på bloggen din vil jeg virkelig anbefale deg å registrere deg på Inzpire.me.

Det tar selvsagt gjerne litt tid før du tiltrekker deg oppdrag (med mindre du allerede har en stor følgerskare), men det kan være verdt å registrere seg. Hvem vet, plutselig får du et oppdrag. Evt er det også mulig å ta kontakt med aktører for å spørre om de er interessert i å samarbeide.

Og til slutt for ordens skyld: Dette innlegget er min egen erfaring og ikke skrevet på oppdrag fra noen, MEN inneholder affiliatelenker til Inzpire.me.

Skroll til toppen