Klar for nye eventyr med Erickson Coaching

Foto: © Andres Rodriguez | Dreamstime

Jeg stakk av med coachingutdannelsen fra Erickson Coaching Nordic og er klar for nye eventyr. Du som leser av Målbevisst.no skal selvsagt få være med! Tusen takk til alle som stemte på meg!

Etter noen nervepirrende og spennende siste dager i konkurransen har juryen i Erickson Coaching Nordic endelig kommet med sin dom basert på søknaden, stemmer og et finaleintervjuet. Og som du sikkert allerede har gjettet fra overskriften og det overlykkelige bildet i dette innlegget så var det altså jeg som stakk av med den ytterst gjeve premien; En coachingutdannelse verdt 65 000 kroner! Lykkelig og i full ekstase ble dette feiret med champagnekork i taket! Jeg ser ingen grunn til å vente, så jeg drar like greit ned til første kurshelg i Oslo allerede til helgen. Dette blir spennende!

Det er ikke mange måneder siden jeg satt og surfet i kjedsomhet tilfeldig rundt på nettet og plutselig oppdaget denne konkurransen i siste liten. I hu og hast og uten å nøle skrev og sendte jeg inn min søknad rett før fristen gikk ut. Nå sitter jeg plutselig her noen måneder senere som vinneren av coachingutdannelsen! Dette minner meg også litt om hvordan Aksjebloggen ble til, som også var et resultat av en tilfeldig surfetur på nettet. Dette er for meg en god påminnelse om hvor viktig det er å holde øynene åpne for muligheter, gripe dem uten å nøle og ikke minst kanskje å ”kjede” seg litt iblant. Det er nemlig de ”kjedelige” øyeblikkene som skaper de kreative øyeblikkene. Tenk bare hvor kreative små barn var før når de ikke hadde playstation eller fjell av plastikkleker og måtte finne på noe å gjøre selv. Kjedsomhet avler kreativitet. Eller?

Men før jeg sporer helt av her nå, så må jeg jo selvsagt få rett en stor takk til du som stemte på meg. Jeg setter helt utrolig stor pris på det og skal nok forhåpentligvis gi deg som leser av målbevisst.no verdi igjen for dette gjennom de kommende årene. Tusen takk igjen! Og tusen takk til Erickson Coaching Nordic for denne fantastiske muligheten!

Og helt til slutt, jeg har selvsagt ikke glemt løftet mitt. 1480 kroner er overført til en veldedig organisasjon. Mer informasjon kommer i et eget innlegg.

La eventyret begynne!

 


2 hendelser på “Klar for nye eventyr med Erickson Coaching”

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen