...

Gi deg selv en pangstart på din egen «Side Hustle» med denne boken!

Er du klar for tidenes kickstart på din helt egen «Side Hustle»? Les denne boken og kom i gang med å tjene penger ved siden av jobben gjennom din lidenskap!

Chris Guillebeau har lenge vært en stor inspirasjon for meg. Jeg møtte ham under en frokost i Bergen hvor han var kommet for å feire at han hadde reist til alle 193 landene i verden før han nådde 35 år. Men lenge før jeg møtte han hadde jeg fått øynene opp for ham og budskapet hans i boken «The $100 startup«, nemlig det at DU (og jeg) har tidenens muligheter til å starte egen business på siden av jobben, uten risiko og nesten uten startkostnader! Det finnes ingen grunner til å kaste bort denne muligheten!

Edit: Denne boken er nå tilgjengelig på Storytel. Hør den GRATIS (14 dager) ved å opprette bruker i dag.

Les også: 6 veldig gode grunner til å starte blogg og skrive om lidenskapen din

Det er dette budskapet Chris tar videre i sin nyeste bok «Side Hustle – From Idea To Income in 27 days«. Der den første boken var mest til inspirasjon og motivasjon, går denne boken rett på sak i hvordan du kan starte din egen «Side hustle» på rekordtid. I boken kastets du rett inn i et steg for steg, 27-dagers program i å starte din egen business basert på din lidenskap.

Good things happen to those who hustle. – Chris Guillebeau

Boken tar deg gjennom hele idéprosessen og hvordan du kan finne og velge ut de beste idéene som vil bringe de største inntektene. Den tar deg gjennom forberedelsene før lansering og ikke minst gjennom den nervepirrede pang-lanseringen! Den kutter all tiden du vanligvis ville brukt på å gni og gnukke på idéen din så altfor lenge før lanseringen. Bare gå i gang og fiks resten senere!

The best time to start was last year. Failing that, today will do. – Chris Guillebeau

Boken kan kjøpes hos Tanum.no (Annonse)

sidehustle
Edit: Denne boken er nå tilgjengelig på Storytel. Hør den GRATIS (14 dager) ved å opprette bruker i dag.
 

Side Hustle School Podcast

I tilegg til boken, har Chris startet podcasten Side Hustle School til store inspirasjon for lytterne

Les også: Hvordan gjøre hobbyen om til et levebrød

Podcasten sendes daglig som små snutter på rundt 5-10 minutter hvor Chris forteller historier om folk som har lykkes med å gjøre sin hobby om til en «Side Hustle». I tilegg har han en oppsummering hver uke hvor han deler mer av sin kunnskap om hva som gjør at noen lykkes med sine side hustler og hva du kan lære av dem.

Hør podcasten her

How To Find A Side Hustle That Works For You (Forbes)

Hva venter du på? Start din blogg NÅ med One.com

Blopp.no