Eric Thomas – Se mulighetene, og grip dem!

Hvis du sitter å venter på at muligheter skal falle i fanget på deg, så vil du vente forgjeves. De er rundt deg allerede, hele tiden. Du må bare se, gripe og utnytte dem. Se dette inspirerende foredraget av stjernemotivatoren Eric Thomas.

The difference between those who succeed and fail: not taking advantage of opportunities.
– Eric Thomas

 

Les også: Hva er du villig til å ofre for å nå målet ditt?

Sitter du å venter på «en vakker dag»? At det en dag endelig skal bli din tur? At flaksen kanskje plutselig en dag skal falle i fanget på deg? Da venter du nok forgjeves. Den vakre dagen er nemlig i dag, og mulighetene har du allerede rundt deg. Du må bare gripe til og utnytte de – fullt ut!

Les også: Slik får du mer hell og flaks i livet

Hvis du har sett noen av de mange sporty motivasjonsvideoene i løpet av de siste årene, så har du sannsynligvis hørt en av Eric Thomas sine mange inspirerende taler. Eric Thomas, eller E.T. som han også kalles, har i løpet av kort tid rukket å slå seg opp som en stjernemotivator. Med en enorm energi og en engasjerende formidlingsevne er det vanskelig å ikke bli smittet av motivasjon ved å høre på denne mannen.

Eric Thomas, har ikke alltid vært på topp. Preget av en hard oppvekst på «feil side» av 8-mile i Detroit, gjorde han som så mange andre ungdommer rundt seg og droppet ut av skolen. Som 16-åring bodde han på gaten, uten trygghet og uten fremtid. Helt til han skiftet tankesett og begynte å gripe muligheter. Han begynte å skape sin egen fremtid gjennom hardt dedikert arbeid. Hadde denne mannen istedet valgt å sitte å vente på at en vakker dag skulle dukke opp, hadde han nok også blitt sittende, på samme sted, hvor hard oppvekst hadde blitt til hardt liv.

Grip muligheten din til å se videoen under – NÅ!

 

You got an opportunity to make a dream become a reality – and when you do, you just got to take advantage of it.
– Eric Thomas

 


Skroll til toppen