Det er aldri for sent å lære noe nytt!

Denne 98-åringen har skjønt det – det er aldri for sent å lære seg noe nytt eller sette seg et mål! Go for it!

Les også: Ditt liv satt i et perspektiv

Han var 93-år før han tok mot til seg til å fortelle den dype hemmeligheten han hadde bært på hele livet – han kunne verken lese eller skrive og hadde ikke fullført videregående. Men det var ikke for sent – han satte seg like gjerne målet om å lære seg å lese og skrive og ikke minst å fullføre videregående. Inspirerende!

Så neste gang du tenker at det er for sent for deg å lære deg noe nytt eller gjøre noe du alltid har hatt lyst til – tenk på denne mannen! Har du alltid hatt lyst til å kunne spille piano? Lære et språk? Danse? Eller noe helt annet? Og angrer på at du ikke begynte da du var liten? Start nå!

Les også: 10 største angrer på dødsleiet

Ikke vent 20 år til du en dag sitter å angrer på at du ikke begynte i dag. Begynn i dag! Drit i hva du ikke kan og ikke har gjort til nå, det er uvesentlig. Ta utgangspunkt i den du er i dag og hva du ønsker å gjøre i dag og i framtiden!

Hvis man kan lære seg å lese og skrive først som 98-åring, så kan du lære deg hva som helst i løpet av hele livet. Visste du forresten at du lever lengre om du setter deg mål i livet?

 

Skroll til toppen