Den sikreste måten å lykkes over natten


 

Å lykkes over natten er egentlig ganske enkelt, det krever bare en fokusert innsats over lengre tid til resultatene én dag plutselig blir synlige.

 

Se også: Dette er grunnen til at du bør elske hardt arbeid

Ønsker du å lykkes over natten? Da har jeg en god og en dårlig nyhet til deg. Den gode er at det er fullt mulig, den dårlige er at det krever stor innsats fra deg, og det muligens lang tid i forveien før den aktuelle natten kommer.

For «lets face it» det finnes ingen suksess over natten uten innsats i forveien. Det er nok av eksempler på mennesker som tilsynelatende lyktes med noe stort over natten, dette blir ofte gjort veldig synlig. Det du ikke ser er all den innsatsen, all den tiden og alt det arbeidet som er lagt ned i forveien.

Jeg har for eksempel tidligere skrevet om Torstein som gjorde kjellerhobbyen sin om til en millionbedrift på rekordtid. Det du ikke ser i media er den innsatsen ha gjorde for å lære seg å kode, all den tiden han brukte for å utvikle, teste og videreutvikle. Ja, responsen ble stor over natten, men den hadde ikke blitt stor hadde det ikke vært for den innsatsen han la ned i forkant.

Så hvordan sikre deg best mulig sjanser for å lykkes over natten? Jobb hardt med det du ønsker å oppnå og gjør dette over lenger tid. Dette er den sikreste måten å øke dine sjanser til å plutselig lykkes over en natt.


Skroll til toppen