Del din målbevisste historie

Har du en målbevisst historie du ønsker å dele? Eller har du kanskje andre inspirerende tanker og idéer som fortjener å bli lest av målbevisste lesere? Dette er din sjanse til å dele og inspirere andre. 

Noe av tanken bak Målbevisst.no er å trekke frem målbevisste historier, personer, tanker og ideer som kan bidra til inspirasjon og motivasjon. Er du en målbevisst person? Eller er du kanskje på vei til å bli det? Har du oppnådd et stort mål som har betydd mye for deg og som har forandret livet ditt? Eller har du kanskje akkurat tatt ditt første store steg i retning av et av dine drømmemål? I så fall sitter du inne med noe som kan gi inspirasjon og motivasjon til andre og bør benytte denne muligheten.
 

«Whatever we possess becomes of double value when we have the opportunity of sharing it with others.» – Jean-Nicolas Bouilly

 

Kanskje er det akkurat din historie eller dine tanker som blir den inspirasjonen som skal til for noen av leserne til å sette i gang med egne mål. Kanskje er det du som gir dem en kilde for motivasjon. Så enten du har store eller små mål, er kommet langt eller så vidt har begynt, bli med å del din inspirasjon med leserne av Målbevisst.no. Klikk på lenken under for å få mer informasjon om hvordan du kan skrive gjesteinnlegg:

 

Jeg vil skrive for å inspirere andre

 

«I understand that we’re smarter than me.That’s one reason I like the idea of sharing.» – Toba Beta

 


Skroll til toppen