Bokanbefaling – «Skriv for nettet» av tekstdoktor Christine Calvert

Skriver du blogg? Da kan denne boken være til stor nytte for deg!

«Skriv for nettet – Kort og godt» er nettopp det, en kort og god bok for deg som vil bli bedre til å skrive på nettet.

Se også: Bli mye bedre å skrive blogg med boken «Effektiv nettskriving»

Christine Calvert, Norges eneste tekstdoktor, har i denne boken samlet alle hennes beste råd og tips til hvordan du som nettforfatter på en best mulig måte får fram budskapet ditt for leseren. Dette gjør Christine på en lettfattelig, brukervennlig og humoristisk måte i denne boken.

Et uunnværlig inventar i bokhyllen for både nye og erfarne nettforfattere
Cecilie Løne, kommunikasjonssjef, Det Norske Veritas

For meg har dette vært boken som kanskje har hjulpet meg mest til å forme meg som blogger gjennom 8 år. Stadig tar jeg «Skriv for nettet» ut av bokhyllen for en time hos tekstdoktor Calvert. I boken får jeg raskt oversikt over grep jeg kan gjøre for å skrive innleggene mine bedre!

Boken kan kjøpes hos Tanum.no

(Klikk på omslaget for å komme til boken på Tanum.no)

Skriv for nettet

*Dette innlegget inneholder affiliate-lenker til Tanum.no

Skroll til toppen