Hvordan jeg ble en deltidsblogger!

Målet var aldri å tjene penger på å blogge, men etter at jeg begynte å tjene penger på det jeg allerede elsket å gjøre var jeg flelst. Å være deltidsblogger er helt fantastisk!

På dagen er jeg en helt vanlig A4-kontorrotte. Jeg jobber fulltid som sivilingeniør i klassisk 8-4 arbeidstid,  men tidlig på morgenen før jeg inntrer i A4-livet gjør jeg noe helt annet – Akkurat da er  jeg en deltidsblogger og jeg elsker det!

Målet var aldri å bli en deltidsblogger. Jeg ramlet mer eller mindre inn i det da jeg startet min først blogg, Aksjebloggen, i 2008. Selvom bloggen handlet om økonomi og aksjer så var ikke tanken at jeg skulle tjene penger på bloggen, men det skjedde likevel. Jeg gjorde noe jeg elsket å gjøre og uansett ville gjort – og plutselig tjente jeg penger på det i tilegg. Dette kunne jeg leve med! Noen år senere startet jeg min andre blogg – Målbevisst.no. Og selvfølgelig «Deltidsblogger.no» som du leser på nå.

Les også: Ny på deltidsblogger.no? Start her!

Men inntektene som deltidsblogger kan være veldig ustabile. Det er nettopp derfor det passer så fantastisk godt som en deltidssyssel. Du får fordelene fra en fulltidsjobb med en stabil og trygg inntekt, samtidig som du får oppleve den fantastiske følelsen av å tjene penger på noe du elsker å gjøre på siden! Full fleksibilitet og potensialet til å bygge opp noe større på sikt.

En annen stor fordel med å være deltidsblogger er at alle inntekter er ekstra inntekter og kan dermed spares og investeres. De siste 2 årene har jeg satt alle inntekter fra blogg inn i prosjektet mitt «Prosjekt Pengetre«, hvor jeg investerer bi-inntektene mine og du kan følge utviklingen.

Jeg er nå i slutten av 20-årene og har blogget i over 8 år. Jeg kunne ikke tenke meg en bedre deltidsjobb enn å være deltidsblogger, det anbefales på det varmeste!

 

Besøk også mine andre blogger:

logo33