På tide å brette opp ermene

Foto: © Robert Kneschke | Dreamstime

Etter noen hektiske, men samtidig lite produktive uker på Målbevisst.no er det på tide å igjen brette opp ermene! Potensialet er der, men det krever handling, fra MEG! Men først er det helg og Elevate Summit!

Men aller først: Har du husket å melde deg på nyhetsbrevet? (Der borte til høyre ja). I så fall er du med i trekningen av den eksepsjonelt motiverende boken «Bli best med mental trening» skrevet av ingen ringere enn den mentale treneren til Petter Northug, Erik Bertrand Larssen. Trekningen tar plass rett over helgen, så er du en nøler så bør du begynne å nøle nå så du er ferdig til søndag.

Målbevisst.no hacket!

Som mange av dere har fått med dere så fikk Målbevisst.no et lite besøk av noen nokså lite velkomne hackere forrige uke. Plutselig var hele nettsiden kaputt og et bilde av en eller annen tyrkiske hærfører (eller noe sånt) pryded forsiden. Jeg skal innrømme at jeg ble passe stresset da jeg ble møtt av en hacket nettside. Jeg hadde ikke tatt backup på flere måneder, noe som ville bety at jeg ville miste alt som hadde blitt gjort og skrevet (inkludert mine mange mange kladder) de siste månedene. Heldigvis var dette en relativt «snill» hack og jeg fikk lurt meg inn på kontrollpanelet og tatt backup av selve innleggene og med litt hjelp av hosten så var jeg oppe igjen etter noen dager uten å ha tapt noe (bortsett fra noen følgere på facebook(?)). Lærdom 1: Ta backup jevnlig! Har satt opp ukentlig backup nå. Lærdom 2: Oppdater programvare! Hackerne kom seg inn etter å ha utnyttet et sikkerhetshull i den gamle versjonen av WordPress fordi JEG har vært litt for treg med å oppdatere denne. Lesson learned, so lets move on!

Ermene brettes opp..

De siste ukene har jeg ikke vært særlig aktiv her på Målbevisst.no og det er egentlig litt synd for jeg er mer motivert og giret enn noensinne, motivasjon som jeg mener hører hjemme her på denne nettsiden! Men motivasjonen til tross, tiden og energien har ikke spilt helt på lag med meg for tiden. Eller det vil si, jeg har ikke prioritert godt nok! Men nå skal andre boller bakes og jeg har mange spennende planer og ideer som jeg gleder meg til å gjennomføre, så etter helgen brettes ermene opp!

Men før ermene brettes opp og jeg går i gang med å bake andre boller, så har jeg en fullstappet og spennende helg foran meg. Jeg drar til Oslo hvor jeg begynner igjen på coachingkurset, jeg skal på Elevate Summit (les mer under) og ikke minst besøke masse flotte venner!

Elevate Summit

Er du i Oslo lørdag 2 mars og er interessert i gründerskap og forretningsutvikling? I så fall er dette noe for deg! Her vil du (og jeg) få møte erfarne og anerkjente entreprenører som vil dele sine erfaringer og gi deg sine verktøy for å lykkes med forretningsutvikling. I tilegg vil du ha en unik mulighet til å mingle blant andre entreprenører og målbevisste personer. Sees vi der?

Klikk her for meg informasjon om Elevate Summit

Har du nølt lenge nok nå? Meld deg på nyhetsbrevet oppe til høyre nå og bli med i trekningen!


Skroll til toppen