Nytt stort bloggprosjekt på gang?

Foto: rawpixel / Unsplash

Skal jeg starte et nytt stort bloggprosjekt? Idéen presser snart ut av hodet på meg og fingrene klør etter å komme i gang. Kanskje kan du følge det nye bloggprosjektet?

Å lykkes med å skape en ny profitabel blogg krever MYE fokus, tid og tålmodighet, særlig i disse dager når du konkurrerer mot 2 millioner blogginnlegg i døgnet! Men det skader jo ikke å prøve, bokstavelig talt, du trenger bare å satse noen hundrelapper og litt (*kremt* …en god del) tid for å starte en ny blogg og prøve ut idéen. Fungerer det ikke, så bare kutter du den ut og prøver videre på noe annet. Det er det som er så fint med å være hobbygründer.

Jeg har lenge gått rundt med en idé til en blogg jeg tror jeg ville stortrives med å skrive, som kan være til hjelp for mange og ikke minst som potensielt kan bli innbringende med et solid grunnarbeid. Så hvorfor har jeg ikke slått til enda? Svaret er enkelt, som deltidsblogger ved siden av full jobb og 3 andre blogger, så er det krevende å stable sammen den tiden som trengs for å virkelig satse på et nytt konsept. Ihvertfall uten at det går utover noe annet.

Dette var helt til jeg innså at det nye bloggprosjektet faktisk kan være en styrke for de andre områdene:

  • Det jeg lærer i dette prosjektet vet jeg vil kunne ha stor nytte i fulltidsjobben min og jeg kan også lære ting i jobben min som jeg kan bruke i dette prosjektet
  • Å skape en profitabel blogg fra bunnen av vil avle mange gode innlegg til Deltidsblogger.no

Så med dette i tankene, så skal du ikke se bort ifra at du kanskje kan kunne følge mitt neste nye store bloggprosjekt her på Deltidsblogger.no. Helt fra planleggingen, gjennom det tekniske, innhold og markedsføring. Dette blir i så fall et langsiktig prosjekt som du nok ikke ser snurten av nå helt med det første. Men ja, det skader jo ikke å kaste seg ut i det og prøve ut idéen.

Skroll til toppen