Morten Hake Summit 4 – Oslo 31.aug-1.sept

Hei!

Morten Hake her, jeg skriver til deg for å fortelle deg om hvordan du kan lære fra 8 internasjonale coacher i Oslo den 31. August og 1. September… + Gi deg 4 veldig verdifulle videoer fra 3 år med Morten Hake Summit, og over 30 internasjonale talere!

Hva er Morten Hake Summit? Hva betyr det for deg? Hva kan du forvente?

Ok… Summit er en årlig konferansen som går over 2 dager med non-stop action sentralt i Oslo. Hvert år flyr jeg inn til Oslo 8-10 av de aller beste ekspertene jeg har blitt kjent med de siste 7 åra, for å hjelpe menn og kvinner skape seksuelle romantiske forhold, bli mer selvsikker og attraktiv for det motsatte kjønn, bygge sin drømmelivsstil – og ha en latterlig fet weekend i Oslo!
Her er historien…

I 2009 hadde jeg vært i selvutviklingsmiljøet i over 4 år. Jeg hadde masse jenter rundt meg, coachet over 400 klienter fra hele Europa, skapt en av de mest poppulære bloggene i Norge, og flere og flere begynte å kontakte meg for coaching, media-intervjuer og råd til sjekking… Men der alt så ut til å gå helt på skinner fra utsiden, begynte ting plutselig å føltes veldig galt…
Jeg delte min historie på scenen i 2012. Her er videoen:

Jeg bestemte meg for å starte en konferanse, hvor hele Norge kunne møte de samme ekspertene jeg hadde lært fra, og som jeg visste ‘walked the talk’ når det kom til Inner-Game, Sjekking, Sexualitet og Forhold.

Så vi startet Morten Hake Summit for å utvikle et nytt miljø, men også for å lede menn og kvinner sammen, i stedet for at vi prøver å forstå hverandre hver for oss. På Summit tidligere har vi hatt opptil 30% jenter, og de elsker det vi lærer bort.

Det er fordi Summiten handler om å være den beste versjonen av deg. Om å gå til roten av utfordringene du møter, og lære å forstå deg selv og jenter på et dypere plan. Det handler om å strippe bort mye av det du har blitt fortalt er rett og galt (også fra sjekketeori). Om å bli komfortabel med seg selv og jenter – og gi slipp på bagasjen du bærer rundt på.

 

Morten Hake Summit handler om å droppe masken, og bli kongruent med hvem du er og hva du står for – så du kan være attraktiv for jenter på en ærlig og autentisk måte ved å være den du egentlig er.

 
Bryan Bayer, “Identifying and Eliminating Root-Issues”

Hvis du er en gutt eller jente som føler du ikke kommer noen vei med ditt dating-liv – så kan det være fordi mye av det du har lært tidligere har dekket over problemene i stedet for å løse de ved roten.

Lørdag 31. August og Søndag 1. September vil jeg invitere deg til å bli med på Summit i Oslo, og oppleve energien i en sal jeg har som mål å fylle med 500 gutter og jenter – og med det gjøre Summit i Norge til verdens største konferanse på sjekking, flørting, forhold og sexualitet!

…og du kan bli med på det til bare en brøkdel av hva du normalt sett ville betalt for å lære fra disse
coachene Live (pluss at du kommer til å ha en av dine beste opplevelser dette året 😉

—> Her kan du lese mer om årets Morten Hake Summit
—> Her Finner du årets talerliste

Om du fortsatt er nysgjerrig på hva Morten Hake Summit er, har jeg også laget en Video Serie til deg fra 3 år og over 30 internasjonale talere, som vil gi deg et inntrykk av hva du går til. Se videoserien her!

(PS: Du får opptakene alle 3 årene + video-opptaket fra dette årets Summit inkludert i bonus-pakka når du bestiller årets Summit billett)

Om du ser verdien i å kunne omringe deg med coacher i verdensklasse, få et tonn av nye aha-opplevelser, bygge netverk med nye likesinnede venner, få svar og input på alle dine spørsmål fra coacher som walk-the-walk +++ så veit jeg at denne helga kommer til å levere opp etter ørene!

Her er måten du bestiller billett på:
1. Gå til http://mortenhakesummit.com og trykk på den røde knappen “Get Tickets” øverst til høyre.
2. Du vil bli tatt videre til Eventbrite hvor du velger hvilken billettype du vil ha, og trykker “Order Now”.
3. Fyll inn informasjonen på neste side – og trykk “Pay Now”
4. Du vil nå få en billett på Email som du printer ut, og tar med på Summit 31. August!

Håper jeg ser deg der Lørdag 31. August!!

– Morten Hake

 

PS: Du har ingenting å tape på å bli med. Over de siste 3 år, og over 500 deltakere, har jeg enda til gode å ha en misfornøyd tilbakemelding. Jeg vet du kommer til å elske det, men om du av en eller annen grunn ikke er glad for at du ble med, så har du en 100% pengene tilbake garanti også.
Om du ikke er fornøyd siste dagen, så sier du bare ifra til meg – og jeg gir deg alle pengene tilbake.

Husk å få med deg video serien her: http://MHSummit.com/

Spørsmål? Jeg kommer til å følge med i kommentarfeltet i dagene fremover 🙂


Skroll til toppen