Har du en IT-gründer i deg? Grip denne muligheten!

Reportasje fra StartupSummer 2011 av GründerTV

StartupSummer gir deg en helt unik mulighet til å komme i gang med ditt IT-prosjekt. Kanskje kan det bli starten på noe stort? Grip muligheten og finn det ut! Send inn din søknad innen fredag 11. mai.

«Vi stiller med fasiliteter, support og erfarne mentorer. Du stiller med et kick-ass team, et brilliant prosjekt og en drøm om å gjøre noe stort. Sammen sørger vi for at drømmen blir virkelighet.»

StartupSummer er en unik mulighet for deg som går rundt med en IT-gründer i magen eller har briliant idé på lager. Gjennom to intensive uker vil du få all den hjelp du trenger fra erfarne mentorer til å utvikle ideen og prosjektet ditt, og det helt gratis! StartupSummer, som arrangeres for andre året på rad, vil i år finne sted i Oslos startup-hub Mesh 21 juni til 6 juli.

Høres dette ut som noe for deg? Har du en god idé? Har du et team? Er du motivert? Så gripp muligheten da vel og send inn din søknad i dag og gjør deg klar for to intensive uker, mange nye kontakter og venner og kanskje til og med en grillfest på taket? Hvem vet, kanskje er dette starten på noe mye mye større? Slipp IT-gründeren i deg ut på SummerStartup 2012!

Les hva Joachim Krüger som sammen med fire andre NTNU-studenter startet Kasseapp gjennom StartupSummer 2011 hadde å si om forrige StartupSummer:
 

«I løpet av to uker under StartupSummer 2011 gikk Kasseapp fra å være en idé til en fullt fungerende prototype. Deltakerne, samt mentorene, utgjorde en helt unik kunnskapsbase, og det var denne som var den viktigste faktoren i realiseringen av vår idé. Man blir ikke akkurat solbrun av StartupSummer, men motivasjonen og iveren man får av å delta er verdt det i seg selv» – Joachim Krüger, Kasseapp

 

 Mer informasjon og søknad

 


Skroll til toppen