...

Vinneren av «Bli best med mental trening»

Vinneren av boken «Bli best med mental trening» er trukket! Ny vinnersjanse allerede 30 april!

Blandt alle som har meldt seg på nyhetsbrevet hittil er nå en heldig vinner trukket ut og får tilsendt boken «Bli best med mental trening» av Erik Bertrand Larssen. Den heldige vinneren denne gang ble Maren 23 år fra Oslo! Gratulerer så mye Maren. En bok havner snart i en postkasse nær deg. Siden jeg er nysgjerrig på mine lesere så ba jeg Maren om å svare på noen korte spørsmål. Her er hva hun svarte:

  • Har du noen mål du jobber med akkurat nå?
    Nå jobber jeg med å komme meg i en god hverdagsrutine. Komme i god form og få mer energi og overskudd.
  • Hva motiverer deg?
    Solskinnsdager, venner og gode resultater.
  • Hvem er den som gir deg mest inspirasjon?
    Det må være vennene mine. De inspirerer meg til å nyte hver dag i livet!

Vant du ikke denne gangen? Slapp helt av, du er med i en ny trekningen allerede 30.april hvis du er påmeldt nyhetsbrevet. Kanskje du har mer flaks i neste trekning? – Lykke til!


Ny vinnersjanse 30.april

Det eneste du trenger å gjøre for å få muligheten til å vinne boken «Bli best med mental trening» din er å melde deg på nyhetsbrevet ved å fylle inn navn og e-post i feltene under og sende inn. Da er du med i trekningen som vil finne sted 30.april, du vil også motta motivasjon, inspirasjon og nyheter fra Målbevisst.no rett til din e-postkasse. (Hvis du allerede mottar nyhetsbrevet så er du også automatisk med i trekningen og trenger ikke å sende inn en gang til.)

 

«Folk må for svarte få lov til å drømme og ha steingale mål. Skal du oppnå noe unikt, så må du gjøre noe annerledes.» – Erik Bertrand Larssen til Aftenposten

 

-Hadde Målbevisst.no vært en skole, så hadde denne boken vært helt øverst på pensumlisten, for dette er selve definisjonen på det Målbevisst.no handler om. Er du klar for nye mål, opplevelser og utfordringer? Er du klar for det livet du egentlig vil ha? Da bør du rydde plass til Bertrand i bokhyllen din. Les mer i omtalen


Hva venter du på? Start din blogg NÅ med One.com

Blopp.no