Vinn boken: «Bli best med mental trening»

Før jul omtalte jeg boken «Bli best med mental trening» skrevet av Erik Bertrand Larssen som er mental trener til blandt annet Petter Northug. Lå den ikke under juletreet? Frykt ikke, nå kan du vinne denne fantastisk motiverende boken.

Les omtalen: Bli best med mental trening

«Bli best med mental trening» er en bok som burde stå i bokhyllen hos enhver målbevisst person. Er den ikke i hyllen din? Slapp helt av, nå kan du vinne denne fantastisk motiverende boken her på Målbevisst.no.

Det eneste du trenger å gjøre for å få muligheten til å vinne din helt egen coach i bokhyllen din er å fylle inn navn og e-post i feltene under og sende inn. Da er du med i trekningen som vil finne sted i 30. april, du vil også motta motivasjon, inspirasjon og nyheter fra Målbevisst.no rett til din e-postkasse. (Hvis du allerede mottar nyhetsbrevet så er du også automatisk med i trekningen)

 

«Folk må for svarte få lov til å drømme og ha steingale mål. Skal du oppnå noe unikt, så må du gjøre noe annerledes.» – Erik Bertrand Larssen til Aftenposten

 

-Hadde Målbevisst.no vært en skole, så hadde denne boken vært helt øverst på pensumlisten, for dette er selve definisjonen på det Målbevisst.no handler om. Er du klar for nye mål, opplevelser og utfordringer? Er du klar for det livet du egentlig vil ha? Da bør du rydde plass til Bertrand i bokhyllen din. Les mer i omtalen


2 hendelser på “Vinn boken: «Bli best med mental trening»”

Stengt for kommentarer.