Vinn én av 5 billetter til Erik Bertrand Larssen i Bergen 12. mai

Mandag 12.mai kommer hele norges mentaltrener Erik Bertrand Larssen og holder et forrykende foredrag som du ikke kan gå glipp av! Er du rask på labben kan du nå også bli en av 5 heldige vinnerene som stikker av med en gratis billett!

Les også: Bokanbefaling – Bli best med mental trening

Erik Bertrand Larssen som i løpet av kort har rukket å bli hele norges mentale trener, er i disse dager ute på norgesturné med foredraget «Slik tenker de beste». Med lang erfaring som mental trener for blant annet toppidrettsutøvere og næringslivstopper vet Erik hva som skal til for å bli best. Erfaringen tar han med seg på scenen og deler med deg! På mandag 12. mai gjester han Grieghallen i Bergen og hvis du er rask, kan du bli en av 5 heldige vinnere av en gratis billett!

Hvis du ikke skulle bli en av de heldige vinnerne denne gang, så ikke la ikke det være en grunn til å ikke dra. Dette må du rett og slett få med deg! Klikk på lenken under her for mer informasjon om foredraget og for bestilling av billetter!

Mer info og billettbestilling

 

Folk må for svarte få lov til å drømme og ha steingale mål. Skal du oppnå noe unikt, så må du gjøre noe annerledes. – Erik Bertrand Larssen til Aftenposten

 

 

 

Bli en av 5 heldige vinnere

For å gripe muligheten til å vinne en av billettene, klikker du deg inn på facebooksiden til Målbevisst.no (eller via posten nedenfor) og legger igjen en liten kommentar på spørsmålet som ligger der. Men du må være rask! Foredraget er allerede på mandag, så du må svare innen kl 12 på søndag 11.mai. Det vil være en ren trekning av de som har svart, så du trenger ikke å presetere i kommentarfeltet. Men del gjerne konkurransen med noen du tror har lyst til å dra på foredraget.

Du kan kun delta én gang med din facebookkonto. Vinnerne blir kontaktet via facebook hvor avhenting av billetter avtales nærmere.


Anbefalt bok:


*Billettene i denne konkurransen er sponset av Bertrand – The mental edge. På vegne av meg og mine lesere – Tusen takk skal dere ha!

1 hendelser på “Vinn én av 5 billetter til Erik Bertrand Larssen i Bergen 12. mai”

Stengt for kommentarer.