Vi vil ha din filmidé – Bidra med din kreativitet og vinn!


I skrivende stund har 38 personer sendt inn sin filmidé og er dermed med i konkurransen om å få sin filmidé realisert og en smart telefon verdt 6000 kroner. Hvis du ikke er blant disse 38 personene, så er det ikke for sent å bidra. Send inn din filmidé i dag og vær med du også!

Les også: Hvor målbevisst er du i forhold til dine omgivelser?

Bymiljøetaten i Oslo Kommune gir deg muligheten til å utfolde kreativiteten din og bidra til å lage en kampanjefilm for å få en slutt på forsøplingen i Oslo by. Sett deg ned, la kreativitenten blomstre og send inn din beste idé innen 15. januar.

Synes du det er vanskelig å være kreativ? Et godt tips kan være å legge merke til forsøpingen rundt deg neste gang du går gjennom Oslo. Sett i gang tankeprosessene ved å fokusere på det du til vanlig ikke legger merke til i hverdagen. Legg merke til søppelet som du har blitt så vant med å ha rundt det at du ikke reagerer på det lengre. Sett deg ned hjemme med et tomt ark og la idéene flomme hemningsløst ut i en sky av ord. Inviter den lekende deg inn i denne prosessen og hold realisten borte inntil videre. La ideene vokse på hverandre og formere seg. Kanskje vil vinneridéen vokse ut av din kreativitet?

En idé kan for eksempel være å filme før- og etter-bilder av byens ulike beboere i forskjellige situasjoner, med og uten søppel. Gjennom sammenligningen kommer det frem hvor triveligere byen vil være om alle gjør en liten innsats selv. Før- og etter-bildene kan for eksempel være alt fra underholdere på Karl Johan, et par på en parkbenk til en familie på søndagstur.

Å bidra er svært enkelt, trykk på bildet under, og skriv inn din idé innen 15. januar og dermed har du har bidratt litt til fellesskapet du også. De 3 beste vinnerbidragene premieres med en smarttelefon til en verdi av 6000 kr, eller et gavekort av en tilsvarende verdi i tilegg til at filmen realiseres og blir vist i forbindelse med kampanjen.


 


Dette er et sponset innlegg