...

Trine skulle bare starte en liten blogg – Suksessen hun opplevde hadde hun aldri sett for seg [Podcast]

Trine skulle bare starte en liten blogg for å holde oversikt over matoppskriftene sine, men endte opp som norges mest populære matblogger og bestselgende kokebokforfatter. Hør hennes inspirerende vei fra hobbyblogg til full business i denne podcasten

Jeg er utdannet jurist, men sa i oktober 2015 opp jobben min som seniorrådgiver i Utdanningsdirektoratet for å jobbe som matblogger og kokebokforfatter på heltid. – Trine Sandberg

Du har sansynligvis sett navnet, kanskje har du til og med besøkt bloggen eller lest kokebøkene hennes. Trine Sandberg er norges mest populære matblogger med over 40 000 visninger hver dag og har samtidig blitt den mest selgende kokebokforfatteren de siste årene. Alt dette startet som en liten hobby, en liten blogg.

Les også: Slik gjorde Trine bloggen om til business

Trine var en travel husmor som elsket å lage mat, noe både venner og familie rundt henne hadde lagt merke til. De spurte henne stadig om å få oppskriftene hennes. For å gjøre det enklere å dele oppskriftene startet hun en liten blogg hvor hun skrev inn alle oppskriftene.

Men bloggen nådde raskt andre enn bare venner og familie, bloggen ble delt og lenket til fra alle mulige plasser. Lesertallene vokste og vokste, og det gjorde også inntektene og mulighetene fra bloggen.

Trine hadde aldri som mål å verken leve av bloggen eller slutte jobben som hun var så glad, og det er kanskje nettopp noe av dette som har sørget for den store suksessen, hun har produsert innhold hun elsker, og som nå også er elsket av andre.

Jeg har aldri fokusert på lesertall eller penger eller sånne ting, jeg har fokusert på innholdet. – Trine Sandberg

Etter noen år sa Trine opp jobben som hun egentlig likte, for å satse for fullt på bloggen som hun nå elsket. Bloggen har nå har nådd rundt 40 000 visninger hver eneste dag. Bloggen har også gitt henne muligheten til å skrive kokebøker som har fått henne opp på bestselgerlisten flere år på rad.

Hør denne podcasten for å høre Trine sin inspirerende historie fra hobbyblogg til full business.

Hva venter du på? Start din blogg NÅ med One.com

Blopp.no