...

Stem frem norges mest inspirerende person

Leserne av Målbevisst.no har de siste ukene sendt inn sine nominasjoner til «Norges mest inspirerende person 2013». Fire kandidater har nå blitt plukket ut. Stem frem den du mener fortjener det mest!

Av de mange spennende og inspirerende kandidatene som har blitt nominert av leserne i løpet av de siste ukene, har nå fire kandidater blitt plukket ut til den siste og avgjørende stemmerunden. Med så mange flotte kandidater har det vært vanskelig å plukke ut de siste fire. Men jeg har tro på at de som er valgt ut nå er alle verdige vinnere. Les mer om de utvalgte kandidatene nedenfor å gi din stemme til den du mener fortjener å kalle seg «Norges mest inspirerende». Du kan avgi din stemme helt frem til 30.jannuar. Godt valg!

De nominerte


 

Magnus Carlsen

Magnus Carlsen (23) fikk «halve Norge» til å sitte klistret til skjermene, da han spilte finalen i verdensmesterskapet i sjakk i november 2013. Etter en overlegen seier kunne Magnus ikke lenger bare smykke seg med å ha oppnådd den høyeste rankingen i historien, men nå også offisielt kalle seg verdensmester. Å bli verdensmester har vært Magnus sitt mål siden barndommen, og det er kanskje nettopp denne målbevisste satsningen som gjør Magnus så inspirerende.

 

Gry Sinding

Gry Sinding har i løpet av kort tid blitt en stor inspirasjonskilde for tusener av kvinner og menn som ønsker å skape sin egen drømmejobb. Hun har selv i løpet av knapt et år gått fra å være en blakk og ulykkelig gründer (hennes egne ord) til suksess og frihet. Hun ønsker å vise andre hvordan de det er mulig å skape sin egen drømmejobb. Gry tenker stort, får det til og inspirerer andre til å gjøre det samme. Les mer om Gry.

 

Lene Hansen

Lene Hansen, også kjent som FitnessLene, har med sin lidenskapelig interesse for trening og fitness engasjert og inspirert gjennom sin blogg de siste 5 årene. Hun konkurrerer i Atheltic Fitness og har 3. plass i debut og NM 2012. Du har kanskje også sett henne på TV? I 2009 tok hun nemlig andreplassen i 71 grader nord. Foruten om å konkurrere i fitness, blogge, sjonglere tre barn og samboer, jobbe som personlige trener, fitnessmodell, foredragsholder og danser, så begir Lene seg også nå ut i gründerlivet hvor hun planlegger å starte opp eget treningssenter. Med andre ord en jernkvinne med mange jern i ilden! Les bloggen til Lene.

 

Laique Rana

Laique Rana (35) er en mann som står frem som en stor inspirasjonskilde for unge i nærmiljøet og ellers i norge. Han har gjort en lysende karriere i næringslivet og har samtidig vært en ildsjel, mentor og coach for mennesker rundt i Groruddalen/Oslo ifølge nominasjonsbegrunnelsen. Dette er er an mann som inspirere ved å stå frem som et godt eksempel, men også ved å motivere andre til å være målbevisst.

– Det er viktig å jobbe knallhardt og målbevisst. Som Napoleon sa: «Umulig er et ord som kun eksisterer i idiotenes ordbok.» Man må implementere det i hodet: umulig finnes ikke, alt er oppnåelig. Det handler om å ville det hardt nok. Det er et oppgjør man må ta med seg selv. Hvis man sier dette klarer jeg ikke, dette er umulig – da vil man det bare ikke hardt nok, sa Rana til Ambisjoner.no.

 

Avgi din stemme:[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]

Hva venter du på? Start din blogg NÅ med One.com

Blopp.no