Målveggen – Vinneren er trukket

120 personer har i løpet av de siste par månedene satt sitt mål på målveggen. I tilegg til å sette seg et mål, og dermed komme et steg nærmere å oppnå det de ønsker, så var det også en liten gulrot på 500 kr til en heldig vinner. Denne vinneren er nå trukket i en tilfeldig trekning.

Til sammen ble altså 120 mål satt, i alt fra å skrive roman, gi ut plate, bli jagerflyger, løpe maraton, spare opp penger til å ta av seg noen kilo. Små og store, lett og vanskelige mål ble satt. En del av målsetningen er formulert på en slik måte at det levner liten tvil om vedkommende kommer til å nå målet, mens andre mål igjen er formulert på en måte som slår tvil om målet allerede før start. Kanskje hadde noen også kun som mål å vinne femhundrelappen for så å slippe å tenke noe mer på mål og det som skal til for å oppnå dem? Ikke vet jeg. Uansett har jeg vært i kontakt med en del av dere som satte seg et mål, noe som har vært veldig spennende. En person tok også kontakt med meg for å si at det å skrive ned målet og formulere det riktig virkelig hadde tent en målbevisst gnist i henne.

Men ja, over til det du kanskje egentlig klikket deg inn for å lese, nemlig vinneren av konkurransen. Jeg går rett på sak. Vinneren av konkurransen på målveggen eeer…. *Trommevirvel*Hanna!! Hanna hadde følgende mål: «Jeg skal løpe 5 km på 25 min innen 30.mai 2013»

Jeg vil komme i form og få en god kondis, derfor har jeg satt meg dette målet, så jeg har noe å strekke meg etter. Jeg synes løping er en god treningsform, og det er fint å kunne følge med på fremgang i hvor fort jeg løper. Jeg har også et lite ønske om å løpe halvmaraton til høsten 2013, men det får bli et mål etter jeg har klart 5 km på 25 min innen sommeren. Per i dag løper jeg 5 km på 33 min, og ligger greit an til å nå målet mitt. For å nå målet skal jeg skal løpe 5 km 2-3 dager i uken.

Gratulerer så mye til Hanna! Og lykke til med målene til både Hanna og alle andre som også satte seg et mål på Målveggen. Hvis du ikke er Hanna, og dermed ikke vant denne gang, så frykt ikke, nye konkurranser vil komme.

Du kan også fortsatt sette ditt mål på målveggen, men du vil altså ikke kunne vinne noe annet enn å oppnå det målet du setter der med din egen innsats.