GRATIS seminar med Rob Brinded og Sylvia Püls

Gjør deg selv en tjeneste…

Kun for de neste 5 minuttene, legg til side alt du tidligere har lært, alt du ‘vet’, og ikke minst; ditt ego, din stolthet.

Vil du gjøre det? For din egen del.

Grunnen til dette er at jeg nå skal presentere noe for deg, som du kanskje vil tro er for godt til å være sant og da vil dine tidligere referanser og din stolthet prøve å holde på din gamle sannhet. Og for å være ærlig så var det akkurat det som var min egen umiddelbare respons…

Here it goes…

Oppdag hemmeligheten til å umiddelbart fjerne enhver smerte (ja, både fysiske og mentale) på flekken!

Nå på fredag har du en once-in-a-lifetime mulighet til å bli med på et GRATIS seminar med
Rob Brinded og Sylvia Püls. Ja, da snakker jeg om Rob Brinded som har vært Chelsea FC sin styrke- og kondisjoneringscoach i 6 år, deretter for Barcelona FC og det engelske landslaget. La meg kort fortelle litt om Rob…

Rob er en helse- og kondisjoneringsekspert med bakgrunn i elite sport som har oppdaget hemmeligheten til å umiddelbart fjerne enhver smerte på flekken – og underviser det over hele verden.

I over 20 år, har Rob dedikert sitt liv til å utforske metoder som kan produsere hurtige resultater med alle former for fysiske, emosjonelle og mentale smerter. Gjennom å ha arbeidet med de beste i verden innenfor kondisjonering, holistisk helse, idrettvitenskap kombinerte Rob deres ypperste materiale med sin egen kliniske erfaringer for å utvikle sitt eget system som skaper øyeblikkelig forandringer i kroppspråk og fjerner smerte og blokkeringer – fysiske, emosjonelle og mentale – på bare noen få sekunder.

Les det siste avsnittet en gang til!

Det er en grunne til at Olympiske uttøvere, ledere, millionærer (til og med milliardærer) og militære spesialstyrker bruker denne mannen. Dette er ekte saker!

…og JA! – vi har endelig fått han til Norge, og JA! han skal holde et GRATIS seminar i Oslo NÅ på fredag hvor han, sammen med helse- og lifecoach Sylvia Püls vil gå gjennom bl.a…

  • Kort om hvordan Rob oppdaget metoden sin
  • Forklare hvordan smerte skapes. Hvorfor folk lider av smerte i livet sitt – både fysisk og mentalt
  • Hvordan hodet (sinnet ditt) direkte påvirker kroppen
  • Rob og sylvia kommer til å DEMONSTRERE hvordan metoden deres fungerer, ikke bare teori. De kommer til å jobbe med folk som ønsker, og i tillegg svare på alle spørsmål
  • Hvordan å slette de underliggende begrensningene som holder deg tilbake (som du selv kanskje ikke engang vet om)
  • Skrelle vekk tonnevis av lag med feil informasjon som har lurt deg fra å være den beste, mest attraktive deg…
  • Hvorfor problemene dine sjeldent har den årsaken du tror de har (…og hvordan du kan lære deg å finne den ekte grunnen)

Med dette ønsker jeg å invitere deg til å åpne ditt sinn for nye muligheter, og bli med på gratis- seminaret på fredag. Jeg sverger at du ikke vil angre! Som Bruce Lee engang sa:

«Emty your cup so that it may be filled; become devoided to gain totality.» – Bruce Lee

Jeg vil at du skal stoppe opp. Akkurat nå. Ja stopp opp nå og bestem deg for å gå en av to veier:

Vei nr. 1: Late som ingenting og gå tilbake til en strevende passiv hverdag der du tolererer livet slik det er – og har alltid vært – uten kunnskapen som skal til for å tappe inn direkte til kjernen av problemene der virkelig forandring kan skje.

Vei nr. 2: Ta balletak på livet NÅ og velg å forandre livet ditt. Sørge for at du ikke går glipp seminaret til proffenes go-to-guy og lær hvordan du skaper virkelig forandring kjappere enn du noen gang trodde var mulig.

For deg som velger vei 2 – Meld deg på nå:

Seminaret vil ta plass sentralt i Oslo fredag 18.januar kl 19:00. Du vil få nærmere beskjed om adresse når dette er klart.

Du har ingenting å tape. Det er helt gratis!

Hvis du nå er gira er dette riktig for deg. Ikke skuff deg selv. Når slike sjanser kommer må du ta handling, det er det som skiller klinten fra hveten, star players fra benkesliterne. Min venn, dette er cutting-edge, banebrytende fremgangsmåter som virker! Folk har mast om å få Rob tilbake (spesielt de som ikke fikk anledning til å snakke med ham) fordi de har sett og hørt hva Rob utrettet under Summithelgen. Her er bare noen få utdrag fra folk som har sett Rob’s metoder i aksjon.Ikke gå glipp av denne muligheten, meld deg på nå:

Seminaret vil ta plass sentralt i Oslo fredag 18.januar kl 19:00. Du vil få nærmere beskjed om adresse når dette er klart.


1 hendelser på “GRATIS seminar med Rob Brinded og Sylvia Püls”

  1. Over 100 påmeldte på 36 timer!!!! 😀 Dette blir knakanes bra! Ingen grunn til å nøle mer nå, meld deg på du også om du enda ikke har gjort det!

Stengt for kommentarer.