Blogg som terapi

 Foto: Unsplash

Er du en av de som føler at å skrive får deg til å få utløp for stress og ting som skjer i livet. Da kan blogging være noe for deg. Å fortelle noen om dagen din, eller dele ting som du opplever kan ofte være godt og spennende. Spesielt hvis du skriver for et publikum som følger deg, og som viser interesse i måten du skriver på.

Gjesteinnlegg

Opplevelser

Noen skriver historier og ting i livet deres og ting som plager de i hverdagen. Kanskje hadde du en grusom dag der ting ikke gikk som planlagt, slik at du hadde mange hindringer i veien og ble veldig irritert. Da kan det noen ganger være greit å få utløp for dette med å skrive. Eller kanskje du hadde en fin dag og opplevde noe som var bare helt fantastisk som du følte at du måtte fortelle verden.

De aller fleste som blogger har en eller annen gang bare starter med å fortelle om livet sitt og ting som skjer i deres hverdag.

Terapi på andre måter

Det er ikke alle som liker å skrive . Noen liker å slappe av med noen gode bøker, spille underholdningsspill på https://www.storspiller.com , gå på fjellet eller bare ligge rett ut på sofaen og se ulike tv-serier. Vi er alle forskjellige og slapper av på ulike måter. For noen er det å skrive som tortur, mens for andre er det en måte å komme seg til en  helt annen verden.

Sosialt å blogge

For de som har blogget og fortalt om livet sitt en stund er det vanlig at de får kommentarer på innleggene sine. Ofte kan der være tips eller noen som føler akkurat det samme som de gjør, men også frekke kommentarer. Med tanke på de positive kommentarene kan mange føle at det er sosialt å blogge, og det gjør det både for seg selv og for at de føler at de har livserfaringer som de har lyst til å dele. Når det gjelder de negative kommentarene lærer du hvordan ulike mennesker kan være, og at du må bare ignorere. Du kan ikke tilfredsstille alle, du gjør jo det for din egen del og det skal jo være terapi.

 

 

Hva venter du på? Start din blogg NÅ med One.com:

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blogglistenhits Blopp.no