...

Bli best med mental trening

Hadde Målbevisst.no vært en skole, så hadde Erik Bertrand Larssen sin nye bok «Bli best med mental trening» vært øverst på pensumlisten. Det blir litt som å ha en personlig coach stående i hyllen hjemme.

Bli best med mental trening er skrevet av den anerkjente coachen Erik Bertrand Larssen som er utdannet befal, marinejeger og siviløkonom. Gjennom sitt eget selskap Bertrand AS har han bygget opp en vannvittig imponerende referanseliste med blandt annet Petter Northug, Cecilie Leganger, Peter Warren, Amdal Ikdal, Jan Kristensen og Nina Solheim på kundelisten. Denne erfaringen lyser også gjennom i boken hvor du får mange spennende historier om hvordan Bertrand har fått disse personene til å yte sitt ytterste, utnytte sitt fulle potensial, gi alt og brenne alle andre broer.

PS: Denne boken er nå også tilgjengelig på lydboktjenesten Fabel. Du kan høre gratis i 14 dager gjennom denne lenken.

En spontan tur på bokbutikken og plutselig stod jeg der med boken i hånden. Jeg var ikke helt overbevist, men bestemte meg for å kjøpte den likevel for å ha litt lesestoff til nattoget. På toget lente jeg meg godt tilbake og åpnet boken, uten de helt store forventningene. Jeg hadde jo tross alt lest utallige bøker av denne typen før, så hva kunne denne Bertrand tilføye meg som jeg ikke allerede visste? Det var bare en måte å finne det ut.  Det skulle fort vise seg at Bertrand kunne tilføye meg en motivasjon jeg aldri hadde trodd jeg kunne få gjennom en liten bok. I mørket på nattoget, omringet av sovende menn og kvinner, satt jeg der og leste så sidene flagret. Jeg klarte ikke å legge fra meg boken, selv etter flere forsøk, for jeg ville ikke lese den opp, jeg ville ikke at den skulle ta slutt, men det gjorde den før jeg rakk frem til siste stasjon. Den togturen, den søvnløse togturen, resulterte i utallige ideer, tanker, ønsker, mål og planer skriblet ned på alt som kunne skribles på.

«Bertrand har lært meg å sette meg den typen mål som er så spesifikke og kule at de gjør noe med følelsene mine. Det er ekstremt ambisiøse mål som jeg virkelig tror på og lever etter. Og det å gå inn i dem, to på dem hver eneste dag har betydd utrolig mye.» – Martin Jonhnsurd Sundby, landlagsutøver i langrenn

 

Bertrand skriver ikke om noe revolusjonerende nytt, overhode ikke. Dette er temaer som er skrevet om mange ganger før av mange andre forfattere. Mye av det er også ren og skjær sunn fornuft. Det er derimot måten dette er skrevet på kombinert med den inspirerende erfaringen Bertrand deler fra virkeligheten som virkelig får denne boken til å øke pulsen til leseren. Bertrand gir deg ikke en magisk oppskrift på hvordan oppnå suksess eller bli rik i en fei, men gir deg heller det perspektivet du trenger for å sette deg vågale og morsomme mål. Han viser deg hvordan du kan sette mål som beveger noe i deg, mål som vekker følelsene dine, noe han også argumenterer for er nøkkelen for at du også skal bevege deg mot dette målet. Hvordan skal du takle motstand når den kommer? Hvordan kan du skape en indre dialog som driver deg fremover mot målet ditt? Dette er bare noen av de temaene Bertrand tar opp i denne boken. Selv om dette er velkjent stoff hvis du har lest andre bøker i denne sjangeren, så er dette rett og slett en svært frisk pust i en sjanger som ellers domineres av overamerikanske selvrealiseringsbøker. Dette er en bok du vil kunne relatere deg til og som vil kunne få deg til å krible etter å sette morsomme og ambisiøse livsmål.

«Folk må for svarte få lov til å drømme og ha steingale mål. Skal du oppnå noe unikt, så må du gjøre noe annerledes.» – Erik Bertrand Larssen til Aftenposten

Hadde Målbevisst.no vært en skole, så hadde denne boken vært helt øverst på pensumlisten, for dette er selve definisjonen på det Målbevisst.no handler om. Er du klar for nye mål, opplevelser og utfordringer? Er du klar for det livet du egentlig vil ha? Da bør du rydde plass til Bertrand i bokhyllen din.


Boken kan kjøpes her:

PS: Denne boken er nå også tilgjengelig på lydboktjenesten Fabel. Du kan høre gratis i 14 dager gjennom denne lenken.


Hva venter du på? Start din blogg NÅ med One.com

3 hendelser på “Bli best med mental trening”

  1. Takk for tipset. 🙂

    Bokhylla mi er full, så jeg har kjøpestopp på bøker, men har satt meg på venteliste på biblioteket på denne boka. 😉

    1. Hehe, kjenner meg igjen der. Hos meg begynner bøkene å tyte utover bokhyllen nå. Får vel innføre kjøpestopp jeg også. Har ihvertfall mer enn nok lesestoff 😉 Ikke dumt å bruke biblioteket. Jeg må bli flinkere med det, men er veldig glad i å eie bøkene selv og kunne bla opp i dem når jeg vil også.

  2. Hei!
    Jeg er en volleyball spiller på 16 år som kan slite med det mentale på flere kamper.. Tror du denne boken vil passe for meg? 😉

Stengt for kommentarer.

Blopp.no