Et enklere alternativ til wordpress til deg som vil lage egen nettside eller blogg

wix-working-space_052

Her på Deltidsblogger.no anbefales stort sett WordPress som plattform for nettsiden eller bloggen din. Dette fordi den er den mest brukte, er veldig enkel å bruke og er full av muligheter. Men det finnes andre alternativ som kanskje til og med er enda enklere? Lag din egen blogg eller nettside gratis med WIX

Å lage en egen designet blogg er enklere enn noen gang, både i WordPress, men kanskje særlig med tjenester som WIX.

WIX er et alternativ plattform til WordPress hvor du kan bygge og designe bloggen din helt gratis og veldig veldig enkelt visstnok. Så enkelt skal dette visstnok være (For det skal sies at jeg ikke har prøvd denne selv enda) at du i løpet av timer har din egen designede og smoothe blogg gjennom deres maler og intuitive designverktøy.

Det er kanskje ikke uten grunn at WIX de siste årene har seilet opp som en god nummer to til WordPress med over 80 millioner brukere verden over. Hvem vet, kanskje det en gang seiler forbi?

Slik lager du din egen blogg med WIX

Å lage en blogg med WIX er veldig veldig enkelt. Slik gjør du det:

1. Klikk her for å begynne:

Og jada, du skjønte det nok, dette er en affiliatelenke. Hvis du har veldig mye imot dette og ikke vil støtte Deltidsblogger.no så kan du også besøke WIX direkte.

orange-steps-en-142. Velg din bloggmal og registrer deg

Her har du et hav av vakre nettstedsmaler som du kan velge og vrake i. Finn den malen du ønsker å ta utgangspunkt i og klikk på «Kom i gang». Da kommer du til et registreringsskjema – her skjønner du nok hva du skal gjøre. Sett opp din konto – det enkleste her er rett og slett å bare logge inn med facebook.

3. Tilpass og design bloggen din

Med utgangspunkt i malen du velger går du videre til å tilpasse bloggen din akkurat slik du vil ha den. Dette er veldig enkelt og de har også laget en hel del guider som viser deg akkurat hvordan du gjør det, helt uten noe som helst koding.

Se også: Guider til hvordan designe din egen nettside med WIX

4. Publiser nettsiden din når du er klar!

Underveis mens du designer bloggen din kan du enkelt forhåndsvise hvordan den vil se ut både vanlig og på mobil. Når du føler deg klar publiserer du helt enkelt nettsiden og vipps så er du online med din egen blogg!

5. Administrer bloggen din enkelt med blogg-verktøy

Nå er du live med bloggen din. Her kan du enkelt administrere bloggen, lage nye innlegg og interaktivitet med leserne.

Uavhengig anmeldelse av WIX

Ettersom jeg ikke har prøvd WIX selv kan jeg ikke bidra så mye i om WIX kan være et godt verktøy for deg og ditt behov eller ikke. Derfor overlater jeg denne saken til Websitetooltester

 

orange-steps-en-14

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blogglistenhits Blopp.no